Kulttuuri |

Tangomarkkinoiden semifinalistit selvillä

Kuudestakymmenestä jatkoonmenijästä on nyt valittu 16 kilpailijaa yleisöäänestyksen ja 16 tuomariäänten perusteella ensi viikolla käytävään semifinaaliin.

Seinäjoen Tangomarkkinat 10.-13.7.2013.
Kuva: Yle

Tangomarkkinoiden semifinalistit ovat selvillä. Tangolaulukilpailuun osallistui kaiken kaikkiaan 306 artistia, joista valikoitui nettiäänestykseen 30 nais- ja 30 mieslaulajaa. Äänestyksessä valittiin Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinaaliin 32 artistia. Heistä puolet on yleisön ja puolet tuomariston valitsemia.
 

Yleisön ääniä keräsivät eniten naisista Netta Skog Koisjärveltä ja Heidi Pakarinen Lahdesta. Miehistä ääniä saivat eniten Mika Jegremoff Torniosta ja Leif Lindeman Äänekoskelta. Pohjalaislaulajista ovat seminfinaalissa mukana naisista Katja Hirvonen Ähtäristä sekä Tiina Hietala ja Mervi Kovero Seinäjoelta ja miehistä soinilainen Jarkko Järvenpää ja seinäjokelainen Joonas Erkkilä.

Semifinalistit:

Naisten sarja (aakkosjärjestyksessä):
Ala-Sorvari, Heli (Tampere), Andrejev, Katja (Hamina), Hellsten, Sari (Valkeakoski), Hietala, Tiina (Seinäjoki), Hiltunen, Jaana (Julkujärvi), Hirvonen, Katja (Ähtäri), Jormanainen, Tiina (Lehmo), Kovero, Mervi (Seinäjoki), Leivo, Mia (Ylöjärvi), Louhivuori, Johanna (Helsinki), Mäkelä, Johanna (Jyväskylä), Närhi Marianna (Tampere), Pakarinen, Heidi (Lahti), Pakonen, Johanna (Oulu). Skog, Netta (Koisjärvi) ja Suhonen, Satu (Rasivaara).

Miesten sarja (aakkosjärjestyksessä):
Erkkilä, Joonas (Seinäjoki), Gideon, Kai (Lohja), Haapiainen, Karlo (Espoo), Heikari, Tero (Kouvola), Bablo (Sauvo), Jegremoff, Mika (Tornio), Jussila, Kalle (Mäntsälä), Järvenpää, Jarkko (Soini), Kokko, Jarno (Espoo), Lindeman, Leif (Äänekoski), Mäenpää, Niko (Riihimäki), Mäkimattila, Kyösti (Paattinen), Savolainen, Markus (Keminmaa), Tuomi, Teemu (Raisio), Turunen, Teo (Kitee), Vuoti, Pasi (Helsinki).

Nettiäänestyksessä naiset saivat 76 523 ääntä ja miehet 71 390 ääntä. Semifinaali käydään Turussa lauantaina 15. kesäkuuta Kauppakeskus Hansassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tuoreimmat aiheesta: Kulttuuri

Pääuutiset

Kotimaa

Saksalaisväite: Elintarvikkeiden parasta ennen -päivämääriä manipuloidaan myynnin edistämiseksi

Kuvakaappaus ARD Mediathekin sivulta.

Samana päivänä ja samassa tuotantoerässä valmistetuilla jogurttipurkeilla saattaa olla eri parasta ennen -päiväys, väittää elintarvikkeiden hävikkiä Saksassa tutkiva professori. Päivämääräkikkailun taustalla on haluttu mielikuva mahdollisimman tuoreesta tuotteesta. Suomessa elintarvikeala vakuuttaa, että meillä tällaista ei tehdä – tai korkeintaan ihan vähän.      

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä