Kulttuuri |

Teevee-palvelu kokoaa Ylen, MTV:n ja Nelosen TV-ohjelmia nettiin

Kotimaisten televisiokanavien sisällöt ovat nyt verkossa yhdessä osoitteessa. Ylen, MTV Median ja Nelonen Median yhteistyössä suunnittelema Teevee-palvelu kokoaa verkossa katsottavat televisio-ohjelmat yhteen.

Kuva Teevee.fi-sivustolta.
Kuva: Yle

Yle, MTV Media ja Nelonen Media aloittavat internetissä yhteisen Teevee-palvelun, joka tarjoaa yhtiöiden netissä katsottavat televisio-ohjelmat samassa osoitteessa. Sisääntulopalvelu Teevee mahdollistaa kaikkien palvelussa olevien ohjelmien helpon selailun, vertailun sekä omien suosikkilistojen tallentamisen yhdessä paikassa. Ohjelmat löytyvät yhä myös Yle Areenasta, Katsomosta ja Ruudusta.

Teevee-palvelulla yhteistyössä olevat yhtiöt haluavat vastata päätelaitteiden ja tilauspalveluiden kehittymisestä seuranneelle television käytön muutokselle. Perinteinen television katselu on laajentunut tableteille, mobiiliin, tietokoneille sekä pelikonsoleille ja tarjonta on monipuolistunut.

TV-ohjelmia ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta

Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan yhteispalvelulle, Teeveelle, katsotaan olevan aito tarve, sillä ihmiset haluavat yhä enemmän katsoa sisältöjä juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii ja valikoida juuri itseään kiinnostavia ohjelmasisältöjä.

Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin.

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi.

Tuoreimmat aiheesta: Kulttuuri

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

00.15

Tutkinnanjohtaja, komisario Pentti Lehtimäki kertoo, että lentoturmassa kuolleet siirretään yön aikana pois onnettomuuspaikalta. Heidän tunnistamisessaan tarvitaan DNA-tutkimuksia.

23.24

Pienkoneen putoamispaikalla ollut päivystävä palomestari kuvailee näkymää lohduttomaksi. Hänen mukaansa kone oli tuhoutunut tunnistamattomaan kuntoon.

22.45

Punaisen Ristin henkisen tuen ryhmä aloittaa ryhmäistunnot viranomaisille, etsijöille, omaisille ja lentokerhon jäsenille, Suomen Punainen Risti kertoo Twitterissä.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä