Tampere |

Tennisturnaus tuo tähtiä Tampereelle

Tampere Open -tennisturnauksen kovin nimi tänä vuonna on Saksan Florian Mayer. Mayer on miesten maailmanlistan 55. ja turnauksen ykkössijoitettu. Perinteisen turnauksen pääsarjan pelit alkavat maanantaina Ruotulan tenniskeskuksessa.

Naisten sarja on tasaväkisempi, mutta esimerkiksi viime vuoden finalisti ranskalainen Alize Lim on vahvoilla tänäkin vuonna.

Suomalaisista mukana ovat muun muassa Henri ja Micke Kontinen sekä Harri Heliövaara.

Tämänvuotinen turnaus on järjestyksessään jo 29. Tampere Open järjestetään nyt kolmannen kerran Ruotulan tenniskeskuksessa.

Kilpailunjohtaja Veli Paloheimo on tyytyväinen pelipaikkaan.

- Kun on naisten ja miesten kisat yhtä aikaa, niin tarvitaan iso tila. Täällä tilaa riittää. Tenniskeskuksessa on kahdeksan ulkokenttää, ja tämä on hieno paikka tällaiseen.

Yleisö on löytänyt Pyynikiltä Ruotulaan ainakin kahtena edellisenä vuotena, Paloheimo kertoo.

- Uskoisin, että yleisö löytää paikan päälle tänäkin vuonna. Kisat kestävät aina noin aamukymmenestä iltakahdeksaan, ja odotettavissa on hyviä pelejä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Tampere

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä