Savo |

Tuli tuhosi aitan Tuusniemellä

Omakotitalon pihassa ollut aittarakennus tuhoutui tulipalossa kahdeksan jälkeen tiistaiaamuna. Aitta oli lähellä taloa, mutta tuli ei päässyt leviämään.

Tuli tuhosi omakotitalon pihassa sivaitsevan aitan tiistai aamuna Tuusniemellä. Palopaikka on noin 30 kilometriä Tuusniemen keskustasta.

Aitta oli vajaan kymmenen metrin päässä talosta, jossa asutaan. Palossa vältyttiin henkilövahingoilta. Aitta oli täyden palamisen vaiheessa, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Hälytys palosta tuli hieman kahdenksan jälkeen aamulla.

Palo saatiin hallintaan eikä siitä ole enää vaaraa. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä varmasti, mutta aitta syttyi mahdollisesti salamaniskusta. Palon leviämistä rajoitti sade, joka oli kastellut aitan ympärillä olevan nurmikon.

Tuoreimmat aiheesta: Savo

Pääuutiset

Kotimaa

Nuoret haluavat koulusta lisää apua tunne-elämän huoliin – Koulupsykologi: "Apua tarvitsevia on tosi paljon"

Moni nuori toivoo koulun aikuisilta lisää tukea tunne-elämän huoliin, kaverisuhteisiin ja perheen asioihin. Psykologille ja lääkärille pääsy koetaan välillä vaikeaksi. Esimerkiksi helsinkiläisellä psykologilla Laura Blomqvistilla on hoidettavanaan tuhannen opiskelijan mielenterveys. Puolentoista vuoden takainen lakimuutos näyttää silti parantaneen opiskeluhuoltoa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä