Hämeenlinna |

Turengin TE-toimisto suljetaan

Janakkalan Turengin TE-toimistoa uhkaa lakkauttaminen. Samalla toimipisteen henkilöstön työ- ja tehtäväkuvia uusitaan. Hämeen ELY-keskus on sulkemassa Turengin toimipisteen osana valtion hallinnon tuottavuusohjelmaa.

Nuori mies tutkii avointen työpaikkojen ilmoituksia työvoimatoimistossa.
Nuori mies tutkii avointen työpaikkojen ilmoituksia työvoimatoimistossa. Kuva: YLE / Sari Törmikoski

TE-toimistojen organisaatiouudistus koskee kohtalaisen vähän Hämeen ELY-keskusta. Ainoa toimipiste, joka suljetaan, on Turengin toimipiste, sanoo Hämeen ELY-keskuksen ylijohtaja Pekka Savolainen.

Ylijohtaja Pekka Savolainen sanoo, että TE-toimistojen työntekijöiden toimenkuvia mietitään uudelleen valtion tuottavuusohjelman vuoksi. Hämeessä aiotaan siirtyä kahden hallinnollisesti itsenäisen TE-toimiston toimintamalliin vuonna 2013. Työvoima- ja elinkeinotoimistot sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Lahdessa, ja useille paikkakunnille jää toimipaikkoja.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Hämeenlinna

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä