Viihde |

Tyler Perryn komedia katsotuin USA:ssa

Tyler Perryn ohjaama ja tähdittämä komedia I Can Do Bad All By Myself nousi viikonloppunan Pohjois-Amerikan katsotuimmaksi elokuvaksi. Ensi-illassa ollut elokuva keräsi lipputuloja 24 miljoonaa dollaria yhtenä vuoden hiljaisimmista viikonlopuista elokuvateattereissa.

Tyler Perryn pienellä budjetilla tehdyt elokuvat ovat suosittuja etenkin mustien naisten kaskuudessa. Tämän vuoden helmikuussa hänen elokuvansa Madea Goes to Jail nousi katsotuimmaksi ja tienasi ensimmäisenä viikonloppunaan yli 40 miljoonaa dollaria.Toiseksi katsotuin oli niin ikään ensi-illassa ollut animaatio 9, jonka lipputulot olivat 10,9 miljoonaa dollaria. Kolmanneksi eniten väkeä teattereihin veti Quentin Tarantinon Kunniattomat paskiaiset. Sen lipputulot olivat 6,5 miljoonaa dollaria. Tarantinon elokuva on tuottanut lipputuloja jo yli 100 miljoonaa dollaria ja siitä on pian tulossa hänen parhaiten menestynyt leffansa Pohjois-Amerikassa. Tällä hetkellä suosituin on ollut Pulp Fiction, joka tuotti 108 miljoonaa dollaria vuonna 1994.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Viihde

Pääuutiset

Kotimaa

Tiesitkö? Suomi antaa toimeentulotukea ulkomaalaisille, jotka jäävät maahan ilman lupaa

Turvapaikanhakijoita.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä