Kotimaa |

Uusi uljas Yle Areena otetaan käyttöön

Uudistettu Areena on aiempaa selkeämpi, kuvanlaatu on aiempaa parempi ja videoiden pätkimisen pitäisi olla menneisyyttä. Ohjelmia voi jatkossa katsella ja kuunnella aiempaa pidempään, useimmiten 30 vuorokauden ajan.

Printscreen Yle Areenan etusivusta.
Kuva: Yle

Yleisradio on uudistanut Areena-verkkopalvelunsa, jossa on mahdollista kuunnella ja katsella Ylen ohjelmia. Uudistetun Areenan luvataan olevan aiempaa selkeämpi ja toimintavarmempi sekä kuvanlaadultaan parempi. Esimerkiksi käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on pyritty pääsemään eroon.

- Areenan suuri ohjelmamäärä kaipasi aiempaa parempaa tapaa jäsentää sisältöä. Ohjelmien löydettävyyttä parannetaan uusilla kategorioilla. Löydettävyyttä kohentavat myös aiempaa parempi hakutoiminto ja paremmin näkyvät suositukset, kertoo palvelupäällikkö Kari Haakana.

Jatkossa Yle Areenaa voi käyttää aiempaa monipuolisemmin erilaisilla mobiililaitteilla, muun muassa iPadilla ja Windows-puhelimilla. Areenan iPhone ja Android-sovellukset on päivitetty.

Ohjelmia voi tästä lähtien katsella ja kuunnella aiempaa pidempään, sillä ne ovat käytettävissä enimmäkseen 30 vuorokauden ajan.

Uutta Areenaa on testattu jo useamman kuukauden ajan vanhan Areenan rinnalla toimineena koeversiona, josta käyttäjät ovat voineet antaa palautetta.

 

- Ilman käyttäjien palautetta ja ehdotuksia Areena olisi aivan toisenlainen palvelu, Haakana sanoo.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä