Lahti |

Uutiset puhelimeen

Uutiset puhelimeesi

Kätevin tapa pysyä ajan tasalla uutis- ja urheilutapahtumista on YLEn tekstiviestiuutispalvelu.

Palvelu tilataan lähettämällä tekstiviesti UUTISET numeroon 16149. Hinta 0.35€ / vastaanotettu viesti.

Huom! Nyt voit tilata uutispalvelumme myös kiinteällä kuukausimaksulla. Lähetä viesti UUTISETKK numeroon 16149. Kuukausimaksu on 12€ .

Palvelu sisältää päivän tärkeimmät uutiset, keskimäärin kaksi tekstiviestiä vuorokaudessa. Tilauksen voi lopettaa lähettämällä tekstiviestin UUTISET SULJE numeroon 16149.

Palvelu toimii seuraavien operaattoreiden liittymillä: Aina, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, Tele Finland, Zeroforty, GoMobile sekä Ålands Mobiltelefon.

Radio-ohjelmien kuunteleminen matkapuhelimessa

YLE.mobi on matkapuhelimille sovitettu internet-palvelu. Internet-yhteyden löydät puhelimestasi yleensä maapallokuvakkeen kautta. YLE.mobin löydät kirjoittamalla kännykän web-osoitekenttään yle.mobi

Voit kuunnella YLE.mobista YLEn radiokanavia tai yksittäisiä ohjelmia.

Radiokanavien kuunteleminen edellyttää, että puhelimessa on 3G-yhteys ja mediasoitin. Kuunneltavat suorat lähetykset löytyvät "Kuuntele nettiradioita" -linkin takaa.

Kuunneltavat ja ladattavat ohjelmat löytyvät Podcast Areenasta. Podcast Areena edellyttää mp3-tiedostoja tukevaa päätelaitetta.

Voit kuunnella matkapuhelimella Podcast Areenasta ohjelmasarjojen yksittäisiä jaksoja tai tilata podcasteja puhelimeesi. Kun tilaat podcastin matkapuhelimeesi, niin ohjelmasarjan otsikot päivittyvät laitteesesi automaattisesti. Kun haluat kuunnella jaksoja niin silloin puhelimesi kysyy haluatko ladata audion. Kun ohjelma on latautunut voit joko kuunnella sen heti tai tallentaa sen myöhemmin kuunneltavaksi.

YLE.mobin palvelut ovat ilmaisia, mutta operaattori ottaa datasiirrosta maksun. Jos käytät audioita matkapuhelimen kautta paljon, kannattaa hankkia kiinteähintainen datapaketti.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita uusi kommentti

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Lahti

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä