Pori |

Valtatie 2:n varrelle halutaan yrityselämää

Ulvilan Kettumetsän teollisuuspuisto on osa pitkän tähtäimen kokonaisuutta. Sillä pyritään elävöittämään valtatie 2:n reuna-alueita koko maakunnan alueella. Kyseessä on vuosien ja vuosikymmenien hanke.

Kettumetsän teollisuuspuiston mainos valtatie 2 varrella Ulvilassa.
Kettumetsän teollisuuspuiston mainos valtatie 2 varrella Ulvilassa. Kuva: YLE / Tapio Termonen

Kettumetsän yrityspuisto on herättänyt mielenkiintoa Ulvilassa. Valtatie 2:n varteen rakentuvasta yrityspuistosta on nyt myyty tai vuokrattu viisi tonttia. Tämän lisäksi neuvotteluja käydään usean yrityksen kanssa, sanoo kaupunginjohtaja Arto Saarinen Ulvilasta.

- Sille alueelle, joka näkyy valtatie kakkoselta, halutaan rakentaa siistejä yrityksiä. Alueen taakse voidaan sijoittaa myös varastotyyppisiä rakenteita, Saarinen sanoo.

Yrityselämää koko valtatien varteen

Kettumetsän kaltaisia yrityspuistoja on suunnitteilla myös muualle valtatie kakkosen varrelle. Esimerkiksi Porin lentoaseman kupeeseen suunnitteilla oleva yritysalue täydentää Saarisen mukaan kokonaisuutta loistavasti.

Kettumetsän teollisuuspuisto onkin yksi osa pitkän tähtäimen kokonaisuutta, jolla pyritään elävöittämään valtatie kakkosen reuna-alueita koko maakunnan alueella. - Tämä on tietysti monien vuosien ja vuosikymmenien hanke. Voidaankin puhua nauhasta, joka alkaa Meri-Porista ja kulkee usean kunnan läpi aina Huittisiin saakka, visio Ulvilan kaupunginjohtaja Arto Saarinen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pori

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä