Etelä-Karjala |

Venepaikkamaksuista tehty valitus hylättiin

Lappeenrantalaisten veneseurat valittivat kohtuuttomina pitämistään laituri- ja talvisäilytysmaksujen korotuksista Kouvolan hallinto-oikeuteen keväällä 2012.

Lappeenrannan satama kesällä
Kuva: Yle

Kouvolan hallinto-oikeus hylkäsi Lappeenrannan venepaikkamaksujen korotusta koskeneen kunnallisvalituksen. Lappeenrannan kaupunginhallitus päätti vuoden alussa korottaa laiturimaksuja vähintään 30 prosentilla ja talvisäilytysmaksuja jopa lähes 200 prosentilla.

Lappeenrantalaiset veneseurat valittivat korotuksista Kouvolan hallinto-oikeuteen. Oikeus katsoi perusteluissaan, että kunta voi päättää venepaikkamaksuista melko vapaasti. Oikeus muistutti myös, että Suomessa ei ole määrätty ylärajaa tällaisille maksuille.

Valituksen tehneet voivat hakea muutosta hallinto-oikeuden päätökseen valittamalla korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Etelä-Karjala

Pääuutiset

Politiikka

Tässä on Suomen uusi hallitus – joukossa muutama kokenut ja monta untuvikkoa

Economic Affairs Minister Olli Rehn, Agricilture and Environment Minister Kimmo Tiilikainen, Municipalities and Reform Minister Anu Vehviläinen, Prime Minister Juha Sipilä, Family and Social Services Minister Annika Saarikko, Transport and Communications Minister Anne Berner ja Family and Social Services Juha Rehula.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä