Ulkomaat |

Vessapaperi loppumassa amerikkalaiskaupungista

Riita pahvimukeista on aiheuttanut vessapaperipulan Trentonin kaupungista New Jerseyn osavaltiossa Yhdysvalloissa. Trentonin kaupunginvaltuusto kieltäytyi hyväksymästä paperituotteiden sopimusta sen jälkeen kun siihen lisättiin tuhansien dollareiden lasku pahvimukeista, kertoo BBC.

Valtuusto ei hyväksynyt 42 000 dollarin eli noin 32 000 euron sopimusta edes sen jälkeen kun siitä oli vähennetty kiistellyt pahvimukit.

Valtuuston jäsenet ovat pitäneet pormestarin sopimukseen lisäämien pahvimukien 4 000 dollarin eli reilun 3 000 euron hintaa pöyristyttävänä. Mukit oli tarkoitettu muun muassa kuumien juomien tarjoiluun.

Kaupunginvaltuusto on äänestänyt paperisopimuksen kumoon jo kolme kertaa, viimeksi tammikuussa. Kaupungin hallintorakennuksista on nyt siis loppumassa muun muassa vessapaperi.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa

Alkoholipolitiikkaan voi tulla historiallisia muutoksia – Olutta iltamyöhään, pienkaupoille erioikeuksia, viinit valikoimiin?

Suomen alkoholikulttuuri saattaa olla muuttumassa lähiaikoina vapaampaan suuntaan, kun hallitus sorvaa parhaillaan esitystään uudesta alkoholilaista. Asiaa puivista eduskuntaryhmistä kerrotaan Ylelle, että vaihtoehtoina ovat esimerkiksi keskioluen myyntiaikojen pidentäminen pienissä kaupoissa ja myyntioikeuden myöntäminen pienpanimoille. Tarkemmat päätökset tehdään jo lähiviikkoina.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä