Tampere |

Yksi kuoli rajussa kolarissa Urjalassa

Urjalassa 9-tiellä tapahtui viime yönä kahden henkilöauton raju kolari, jossa menehtyi yksi henkilö. Kolarissa kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa 9-tiellä lähellä Urjalan ja Humppilan rajaa.

Noin yhden aikaan yöllä tamperelaismies ajoi kohti Turkua, kun vastaan tullut auto ajautui yllättäen väärälle kaistalle. Vastaan tullut auto päätyi sivuluisun ja törmäyksen jälkeen katolleen tien sivuun. Autoa kuljettanut kylmäkoskelainen mies menehtyi.

Tamperelaismies pääsi autostaan ulos omin voimin ja hälytti apua. Lievästi loukkaantunut mies toimitettiin lääkärintarkastukseen.

Onnettomuuspaikan raivaustyöt kestivät aamulle puoli viiteen asti.

Tutkintalautakunta selvittää onnettomuuden syytä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Tampere

Pääuutiset

Kotimaa

Osallistu A2 Koulukiusaamis-illan käsikirjoituksen tekoon!

Ajankohtaisen kakkosen seuraavan keskusteluillan aiheena on koulukiusaaminen. Aihetta pohjustettiin avoimessa toimituskokous-chatissa ja nyt toimitus joukkoistaa myös käsikirjoituksen tekoa. Kaksituntisen suoran televisiokeskustelun tavoitteena on etsiä mahdollisimman konkreettisia keinoja kiusaamisen kuriin saamiseksi: Mitä itse kukin voi tehdä? Klikkaa keskustelut auki allaolevista palkeista ja vaikuta käsikirjoitukseen!

Ajankohtainen kakkonen

Jonnan koskettava tarina: Synnytin huoltsikan parkkipaikalle

Jonna Tuovinen oli matkalla Varkaudesta Savonlinnaan, kun lapsivesi tuli yllättäen ulos. Pakkasta oli 26 astetta. Santtu-poika syntyi matkalla huoltoaseman parkkipaikalle. Äidit ja kätilöt pelkäävät, että tien päälle syntyneiden vauvojen määrä kasvaa, kun synnytysosastoja vähennetään. Peruspalveluministeri Susanna Huovisen allekirjoittamassa asetuksessa edellytetään, että synnytysyksikössä pitää olla tuhat synnytystä vuodessa ja 24 tunnin valmius hätäleikkaukseen.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä