Helsinki |

Yksityinen syöpäklinikka aloittaa toimintansa

Uusi yksityinen syöpähoitokliniikka Docrates aloittaa tänään keskiviikkona toimintansa Helsingin Ruoholahdessa. Klinikan mukaan se pystyy tarjoamaan parempaa hoitoa kuin julkinen sektori.

Saukonpaateen rakennettuihin tiloihin avattava yksityisklinikka on erikoistunut syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja seurantaan. Klinikan toimitusjohtaja Harri Puurunen kertoo, että klinikka pystyy uuden tekniikkansa ansiosta tarjoamaan Suomen parasta syöpähoitoa.

- Klinikka on myös ainutlaatuinen pohjoismaisella tasolla. Lähimmät vastaavat täyden palvelun syöpäklinikat toimivat Saksassa ja Sveitsissä.

Osa asiakkaista tulee Puurusen mukaan työterveyshuollon kautta, osan hoidoista korvaa vakuutus tai työnantaja.

- Osa asiakkaista maksaa tietysti laskunsa itse, mutta odotamme asiakkaita maksusitoumuksella myös kunnalliselta puolelta.

Klinikka on toiminut aikaisemmin Eiran Sairaalan yhteydessä. Uusissa toimitiloissa klinikan palvelut laajenevat aiemmasta. Sädehoitopakettien hinnat alkavat noin 5000 eurosta ja hoitoja annetaan Puurusen arvion mukaan vuoden aikana noin 700 potilaalle.

Aluksi klinikka keskittyy yleisimpien syöpäsairauksien, kuten rintasyövän ja eturauhassyövän hoitoon. Klinikka työllistää aluksi noin 40 henkilöä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Helsinki

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä