Joensuu |

Yksityinen vanhusparkki lopettaa Joensuussa

Omaishoidettavien päiväparkissa on edelleen ollut niukasti vanhuksia Joensuussa. Sekä yksityinen yrittäjä että kaupungin ylläpitämän päivätoiminnan vetäjät valittelevat kävijöiden vähyyttä.

Päiväkerho Ilmattaren yrittäjä Riitta Varis
Päiväkerho Ilmattaren yrittäjä Riitta Varis. Kuva: YLE / Janne Ahjopalo
Joensuu

Päivätoimintaa järjestävä yrittäjä Riitta Varis arvelee, että palvelun maksullisuus sekä vanhusten huono kunto ovat vaikuttaneet kävijöiden vähäiseen määrään.

- Itse kuvittelin, että tarve tällaiseen päiväparkkitoimintaan olisi. Kuitenkin kun tänä päivänä ihmiset joutuvat tai saavat olla kotona mahdollisimman pitkään, niin tämä olisi yksi tukimuoto, jotta kotona oleminen onnistuisi.

Riitta Variksen hoivayritys Ilmatar lopettaa toimintansa Joensuun keskustassa joulukuussa.

- Olemme vähän samassa tilanteessa kaupungin oman paikan kanssa. Päiväparkkitoiminta ei ole lähtenyt sielläkään käyntiin. Todennäköisesti tämä on vielä aika uusi asia, harmittelee Varis.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Joensuu

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä