Kotimaa |

Yle palvelunestohyökkäyksen kohteena

Yle Uutisten sivut toimivat tällä hetkellä vain satunnaisesti. Sama ongelma koskee kaikkia Ylen nettisivuja. Ylen it-päällikön Martti Kyllösen mukaan kyse on todennäköisesti hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä.

Kuva selainikkunasta.
Kuva: Yle

Ongelma havaittiin kello 12:30:n jälkeen..

- Pidän tällaista toimintaa erittäin arveluttavana ja valitan siitä yleisölle aiheutuvaa haittaa, sanoo Ylen uutispäätoimittaja Jouni Kemppainen.

Kemppaisen mukaan Ylen tietohallinto pyrkii ratkaisemaan ongelman.

Viime päivinä muun muassa Iltalehden ja Sanomien lehtien nettisivuja vastaan on tehty palvelunestohyökkäyksiä.

Keskustele uutisesta 92 kommenttia

Helsingin Sanomien, Taloussanomien ja Iltalehden verkkopalvelut kaatuivat joulun aikaan palvelunestohyökkäyksissä. Tänään Yle on ollut palvelunestohyökkäyksen kohteena. Verkkoturvallisuus näyttää olevan sitä vanhaa tuttua kissa ja hiiri -leikkiä, jossa lopullista voittajaa on turha odottaa. Miten ja missä sinun mielestäsi verkkoturvallisuutta tulisi parantaa?

Siirry keskusteluun

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Länsimetron lisäksi Espoon toinen jättihanke reilusti myöhässä – pöytäkirjat salataan taas

Espoonsairaala.

Länsimetron lisäksi espoolaiset saavat odottaa myös uuden sairaalansa valmistumista Jorviin. Hanke ei ole kaikilta osin sujunut kuin tanssi: aikataulu on venynyt ja rahaa on palanut suunniteltua enemmän. Kaupunki vääntää kättä laskutuksesta rakentaja Lujatalon kanssa. Espoossa hämmennystä on herättänyt myös kaupungin teknisen toimen johtajan veljen rooli hankkeessa Lujatalon puolella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä