Kotimaa |

Yle palvelunestohyökkäyksen kohteena

Yle Uutisten sivut toimivat tällä hetkellä vain satunnaisesti. Sama ongelma koskee kaikkia Ylen nettisivuja. Ylen it-päällikön Martti Kyllösen mukaan kyse on todennäköisesti hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä.

Kuva selainikkunasta.
Kuva: Yle

Ongelma havaittiin kello 12:30:n jälkeen..

- Pidän tällaista toimintaa erittäin arveluttavana ja valitan siitä yleisölle aiheutuvaa haittaa, sanoo Ylen uutispäätoimittaja Jouni Kemppainen.

Kemppaisen mukaan Ylen tietohallinto pyrkii ratkaisemaan ongelman.

Viime päivinä muun muassa Iltalehden ja Sanomien lehtien nettisivuja vastaan on tehty palvelunestohyökkäyksiä.

Keskustele uutisesta 92 kommenttia

Helsingin Sanomien, Taloussanomien ja Iltalehden verkkopalvelut kaatuivat joulun aikaan palvelunestohyökkäyksissä. Tänään Yle on ollut palvelunestohyökkäyksen kohteena. Verkkoturvallisuus näyttää olevan sitä vanhaa tuttua kissa ja hiiri -leikkiä, jossa lopullista voittajaa on turha odottaa. Miten ja missä sinun mielestäsi verkkoturvallisuutta tulisi parantaa?

Siirry keskusteluun

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Panaman paperit

Yle ei luovuta Panama-papereita verottajalle – "Suomi ainoa maa jossa viranomainen painostaa case Panaman lähdesuojaa"

Mossack Fonseca.

Verottajan viime viikolla Ylelle asettama määräaika Panama-tietojen luovuttamisesta umpeutuu tänään. Yle ei luovuta tietoja viranomaisille. Panama-vuodosta raportoineen MOT-ohjelman vastaavan toimittajan Ville Vilenin mukaan tärkeimpinä perusteluina on lähdesuojan ja sananvapauden turvaaminen, joka muodostaa luotettavan ja uskottavan tiedonvälityksen ytimen.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä