Vaaliuutiset |

YLE tarjoaa kuntavaalit internetissä

Kuntavaali-iltana sunnuntaina YLE lähettää suorana internetissä useita televisio- ja radiokanavia.

Televisiokanavien YLE TV1 ja YLE FST5 sekä radiokanavien YLE Radio Suomi, YLE Radio Vega, Yle Radio 1, YLEX, X3M, Ylen Klassinen ja Sami Radio lähetykset ovat seurattavissa internetin kautta kaikkialla maailmassa. Vaali-iltana esimerkiksi YLE Areenan internet-tallenteet ja suorat maakuntaradioiden internet-lähetykset eivät kuitenkaan ole kuultavissa ulkomailla Suomen aikaa klo 19.30 - 24.00. Kattavaa vaalitulospalvelua on saatavilla YLEn radio ja tv-kanavilla ja internet-sivuilla www.yle.fi/vaalit.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

7.27

Onnettomuuden varsinainen tutkinta alkaa tänään. Tarkoituksena on etsiä koneesta mahdollisesti lennon aikana irronneita osia. Lisäksi tutkijat käyvät lennosta mahdollisesti olevat tallenteet läpi.

7.23

Yle turmapaikalla: Koneesta on jäänyt jäljelle vain kasa romua ja sohjoa ja sen kaiken keskeltä koneen tunnistaa juuri ja juuri. Alue on palanut 40x40 metrin laajuudelta.

01.45

Luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on muistanut lentoturmassa menehtyneitä, heidän omaisiaan ja turmasta järkyttyneitä Facebook-sivullaan rukouksella.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä