Ajankohtaista

  • Suomi rakastaa, Suomi imettää, Suomi pelaa. Suomi huutaa We Want More. Ohjelmistoon tulee kymmenittäin uusia ohjelmia ja uusia jaksoja vanhoihin ohjelmiin.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
20.08.2014, 14:01
Ylen uudistuva Uutis- ja ajankohtaistoiminta sai päälliköt. Riikka Venäläinen on nimitetty päälliköksi uuteen Yhteiskunta-toimitukseen.
juttu
19.08.2014, 14:48
Teemahaku luovien alojen yrityksille avattu. Siinä etsitään ideoita, joiden avulla käännetään median murros mahdollisuudeksi luoda uutta ja kasvattaa olemassa olevaa bisnestä innovaatioiden avulla.
tiedote
19.08.2014, 09:45
Foo Fightersin Sonic Highways, kahdeksanosainen rakkauskirje amerikkalaisen musi
Foo Fightersin Sonic Highways, kahdeksanosainen rakkauskirje amerikkalaisen musiikin historialle, alkaa Yle Teemalla lokakuussa
tiedote
13.08.2014, 16:59
Heli Sutela ja Jukka Lindström mukaan YleLeaksiin
Heli Sutela ja Jukka Lindström mukaan YleLeaksiin
tiedote
13.08.2014, 16:45
Kansallisoopperan ohjelmisto on entistä paremmin tarjolla radiossa ja televisiossa.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.