Ajankohtaista

  • Suomi rakastaa, Suomi imettää, Suomi pelaa. Suomi huutaa We Want More. Ohjelmistoon tulee kymmenittäin uusia ohjelmia ja uusia jaksoja vanhoihin ohjelmiin.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
10.09.2014, 14:43
Jaana Selin ja Sauli Niinistö. Kuva: Yle
Synttärisankari on tavattavissa Radio Suomessa 14.9. juhlalähetyksessä, jossa tasavallan presidentti vastaa kansalaisten kysymyksiin.
tiedote
09.09.2014, 00:00
Tämän vuoden Prix Europaan ilmoitettiin yli 650 tuotantoa 35 maasta. Palkinnot jaetaan Berliinissä 24.10.2014.
kommentti
05.09.2014, 15:41
Uusi järjestelmä on käytössä jo ensi kevään kuluessa.
juttu
05.09.2014, 13:56
Milla ja Millan jengiä. Kuva: Yle
Verkkoon tehdyn ja somessa elävän nuortensarjan kansainvälinen festivaaliputki jatkuu. Uudet jaksot julkaistaan lokakuussa.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.