Ajankohtaista

  • Ylen kevät tarjoaa paljon sarjauutuuksia ja uusia jaksoja suosikkisarjoihin

  • Ylen vuosi 2015: Eduskuntavaalit, Sibeliuksen 150-vuotisjuhla, lisää kotimaista draamaa ja viittomakielisiä ohjelmia

  • Yle haastaa Lupa välittää - Använd Hjärtat -kampanjalla Suomen yläkoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset järjestämään lähialueen vanhuksille ikimuistoisen tapahtuman.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
27.03.2015 - 17:41
Media-ala elää tällä hetkellä rajua muutosvaihetta. Tässä yhteisessä kiihdyttämössä kyse on avoimesta tuotekehityksestä, sanoo Ylen kumppanuuspäällikkö Anssi Komulainen.
juttu
27.03.2015 - 09:12
Uutisvahti palkittiin parhaana kuluttajille suunnattuna palveluna ja parhaana mobiilipalveluna Grand One 2015 -gaalassa.
tiedote
25.03.2015 - 15:51
Yle Areenan käyttö Android-laitteilla paranee: uusi sovellus on nyt saatavilla. Sovellus toimii kaikenkokoisilla ruuduilla.
juttu
25.03.2015 - 12:12
Kirsi Kukkuraisen Yle Teeman elokuvafestivaalille suunnittelemat Hohto-julisteet
Julisteet on suunnitellut Kirsi Kukkurainen, Ylen graafikko, animaattori ja Teeman elokuvafestivaalin art director.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.