Ajankohtaista

  • Joulunajan ja vuodenvaihteen kattaus Ylen kanavilla on runsas ja sisältää niin uutuuksia kuin perinteistä, juhlakauden tunnelmaan virittävää tarjontaa.

  • Yle haastaa Lupa välittää - Använd Hjärtat -kampanjalla Suomen yläkoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset järjestämään lähialueen vanhuksille ikimuistoisen tapahtuman.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
18.12.2014 - 13:55
Yle lähettää ensi ja seuraavana vuonna myös muutaman kokonaan uuden HBO-sarjan, jotka on jo ostettu taloon.
tiedote
11.12.2014 - 21:25
Sibeliuksen rintakuva ja klassisen musiikin vastaava tuottaja Miikka Maunula
Yle tarjoaa ensi vuonna suomalaisille jälleen runsaan kattauksen uusia sisältöjä.
tiedote
11.12.2014 - 19:48
Vuoden tärkein ilmiö on television siirtyminen nettiin.
tiedote
11.12.2014 - 19:12
Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Thomas Wilhelmsson on Helsingin yliopiston kansleri.
tiedote
09.12.2014 - 16:19
Käynnistyksiä suoratoistoille kertyi yhteensä yli 600 000.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.