Ajankohtaista

  • Suomi rakastaa, Suomi imettää, Suomi pelaa. Suomi huutaa We Want More. Ohjelmistoon tulee kymmenittäin uusia ohjelmia ja uusia jaksoja vanhoihin ohjelmiin.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
14.07.2014, 15:34
Ylen MM-kisaopas keräsi kisojen aikana yli 2,1 miljoonaa sivulatausta. Panu Pokkinen arvioi, että Yle suoriutui kisoista jopa odotuksia paremmin.
tiedote
11.07.2014, 14:31
Hän aloittaa tehtävässään elokuun aikana.
kommentti
07.07.2014, 10:05
Julkisen palvelun Yle haluaa palvella kaikkia edes jollain merkittävällä ja relevantilla tavalla. Jokaiseen halutaan suhde, myös nuoriin ja varhaiskeski-ikäisiin.
kommentti
03.07.2014, 09:57
Turun Sanomien kolumnissa kirjoitettiin Ylen urheilu- ja ajankohtaistuotannoista, taloudenpidosta ja julkisen palvelun tehtävästä.
tiedote
02.07.2014, 15:01
Juha Kulmala
Kääntäjäkarhun sai Eeva Parkin toimittama 8+8 -runoantologia.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.