Ajankohtaista

  • Joulunajan ja vuodenvaihteen kattaus Ylen kanavilla on runsas ja sisältää niin uutuuksia kuin perinteistä, juhlakauden tunnelmaan virittävää tarjontaa.

  • Yle haastaa Lupa välittää - Använd Hjärtat -kampanjalla Suomen yläkoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset järjestämään lähialueen vanhuksille ikimuistoisen tapahtuman.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
20.11.2014 - 09:43
Linjaukset korostavat lapsen oikeutta olla lapsi.
juttu
19.11.2014 - 16:23
Sarja perustuu Uusi kaupunki -kollektiivin työpajoihin.
tiedote
19.11.2014 - 14:25
Ohjelmassa keskustellaan ajankohtaisista ulko- ja turvallisuuspolitiikan kysymyksistä.
tiedote
19.11.2014 - 12:10

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.