Ajankohtaista

  • Suomi rakastaa, Suomi imettää, Suomi pelaa. Suomi huutaa We Want More. Ohjelmistoon tulee kymmenittäin uusia ohjelmia ja uusia jaksoja vanhoihin ohjelmiin.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
22.10.2014, 15:26
Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintamalli ja organisaatio uudistuvat 2015 alussa.
tiedote
20.10.2014, 13:35
Chromecast-tuki tulee myöhemmin tänä vuonna myös Yle Areenan Android-sovellukseen.
tiedote
18.10.2014, 20:21
Yle Areena voitti Vuoden verkkomedia -kategorian ja Yle Teema palkittiin vuoden kotimaisena musiikkimediana.
juttu
16.10.2014, 12:52
Suomalaisten mielikuva Ylestä on vahvistunut selvästi jo toisena vuotena peräkkäin. Tämä käy ilmi tuoreesta brändimielikuvatutkimuksesta.
kommentti
15.10.2014, 11:11
Kaupallisen median toiminnan ja talouden vaikeuden syyt ovat aivan muualla kuin Ylen julkisessa palvelussa. Parhaimmillaan kaupallinen media ja julkinen palvelu voivat tehdä asioita yhdessä.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.