Ajankohtaista

  • Suomi rakastaa, Suomi imettää, Suomi pelaa. Suomi huutaa We Want More. Ohjelmistoon tulee kymmenittäin uusia ohjelmia ja uusia jaksoja vanhoihin ohjelmiin.

  • on nyt julkaistu. Miten Yle käytti suomalaisilta saamansa varat? Millaisia sisältöjä tehtiin ja ketkä palveluja käyttivät? Mikä on Ylen merkitys suomalaisille ja media-alalle? Tutustu!

  • Ylen ohjelmat kiinnostavat ulkomaisia tv-kanavia. Tälläkin hetkellä Ylen dokumentteja, lastenohjelmia, draamoja ja lifestyle-ohjelmia esitellään kansainvälisille ohjelmaostajille.

  • Uutisvahti on Ylen uusi uutissovellus, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä.

tiedote
31.10.2014, 10:54
Naurun tasapainon voittajaksi oululainen Iikka Kivi - Suosittu sarja jatkuu kolm
Naurun tasapainon voittajaksi oululainen Iikka Kivi - Suosittu sarja jatkuu kolmoskaudella vuonna 2015
tiedote
28.10.2014, 14:44
Yleisradio ja kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia tarjoavat ilmaisen Radiot.fi-palvelun, jonka kautta suomalaiset radiokanavat ovat kuunneltavissa verkossa ja mobiilissa.
tiedote
25.10.2014, 13:29
Kasvot Syyrian sodalle voitti parhaan ajankohtaisdokumentin palkinnon. Pimeän nimi sai kunniamaininnan radion musiikkiohjelmien sarjassa.
tiedote
22.10.2014, 17:05
Svenska Yle on tänään nimittänyt uuden ohjelmapäällikön vastuualueenaan Yle Radio Vega ja Yle X3M. Kaj aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2015.

Yle on suomalaisten omistama mediayhtiö, joka rahoitetaan Yle-verolla. Ylellä on laissa säädettyjä julkisen palvelun tehtäviä. Yle esimerkiksi tekee ohjelmia ja tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi sekä mm. saameksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen monipuolinen ohjelmatarjonta tv:ssä, radiossa ja verkossa on kaikkien suomalaisten saatavilla varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.