04.03.2013 - 13:58

Päällikkönimityksiä Ylessä

Markku Jylhäsalo, Minna Tiihonen, Pihla Allos, Ilkka Rahkonen ja Ville Venell. Kuva: Anne Hämäläinen / Yle Kuvapalvelu.

Ylen Tuotannot-yksikköön Yle Tuotantoon on nimitetty kaksi uutta päällikköä, koska Yle Design siirtyy osaksi tuotantotalojen toimintaa. Yle Tuotannon ja Designin Helsingin päälliköksi on nimitetty Ville Venell ja Yle Tuotannon ja Designin Tampereen päälliköksi Markku Jylhäsalo. He aloittavat työnsä 1.4.2013.

Uusien päälliköiden vastuulla on tuotantohenkilöstön töiden organisointi yhdessä esimiesten kanssa, toiminnan kehittäminen ja kumppanuusstrategian edistäminen. He kuuluvat Yle Tuotannon johtotiimiin.

Ville Venell siirtyy Yle Tuotannon ja Designin Helsingin päälliköksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistuotannon päällikön paikalta. ”Minulla on edessäni iso opiskelu. Toki tv-tuotanto on minulle hyvinkin tuttua uutispuolelta, mutta nyt täytyy tutustua toimintaan uudesta näkökulmasta. Päällikön täytyy tuntea kenttä hyvin, jotta voi tukea esimiehiä ja ohjata tekemistä”, hän sanoo.

Venell on työskennellyt Ylessä uutistoiminnassa vuodesta 1999, viimeiset viisi vuotta Uutis- ja ajankohtaistuotannon päällikkönä.

Markku Jylhäsalo puolestaan siirtyy Yle Tuotannon ja Designin Tampereen päälliköksi Yle Urheilun päällikön paikalta. ”Uskon, että pystyn tuomaan uudessa tehtävässäni Yle Tuotantoon lisää ymmärrystä sisällöllisen tekemisen tarpeista. Tuotannollinen osaaminen on yksi vahvuuksistani”, hän sanoo.

Jylhäsalo on työskennellyt Ylessä vuodesta 1980, Yle Urheilussa vuodesta 1991 ja syksystä 2010 alkaen Yle Urheilun päällikkönä.

”Näiden nimitysten myötä pystymme tekemään entistä vahvemmin sekä ohjelmankehitystä että tuotannonsuunnittelua, sanoo Yle Tuotannon päällikkö Pihla Allos.

Yle Designin nykyinen päällikkö Ilkka Rahkonen siirtyy rakentamaan kumppanuuksia ja kehittämään Pasilan aluetta. Yle Tuotannon Tampereen tuotantotalon päällikkö Minna Tiihonen puolestaan siirtyy Yle Mediapoliksen päälliköksi ja keskittyy Tohlopin Mediapoliksen läpivientiin.

Lisätiedot:
Pihla Allos, päällikkö, Yle Tuotanto, puh. 0400 605764