12.06.2013 - 12:07

Uusi Teevee-palvelu on oikopolku kiinnostavimpiin ohjelmiin

Kotimaisten televisiokanavien sisällöt ovat tästä päivästä lähtien löydettävissä verkosta helposti yhdestä osoitteesta. MTV MEDIAn, Nelonen Median ja Ylen yhteistyössä suunnittelema Teevee-palvelu kokoaa verkossa katsottavat televisio-ohjelmat yhteen. Ohjelmat löytyvät yhä Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan palveluista, mutta yhteisenä sisääntulopalveluna Teevee mahdollistaa kaikkien näiden palvelujen sisältämien ohjelmien helpon selailun, vertailun sekä omien suosikkilistojen tallentamisen yhdessä paikassa.

Teevee on vastaus päätelaitteiden ja tilauspalveluiden kehittymisestä seuranneelle television käytön muutokselle. Perinteinen television katselu on laajentunut tableteille, mobiiliin, tietokoneille sekä pelikonsoleille ja tarjonta on monipuolistunut. Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan yhteispalvelulle on aito tarve, sillä ihmiset haluavat yhä enemmän katsoa sisältöjä juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii ja valikoida juuri itseään kiinnostavia ohjelmasisältöjä.

"Teevee.fi on yksi tapa palvella suomalaisia. Haluamme tehdä suomalaisten netti-tv -palveluiden sisällön löytämisen mahdollisimman vaivattomaksi.  Monelle Teevee.fi tulee varmasti olemaan helppo reitti Yle Areenaan", sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Television katselua ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta

Uusi palvelu esitellään 12.6.2013 beta-versiona, jonka kehittämiseen käyttäjien toivotaan aktiivisesti osallistuvan.

”Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin”, Nelonen Median online-johtaja Kai Taka-aho kertoo.

"Palvelun tavoitteena on helpottaa suomalaisten televisiokanavien televisio-ohjelmien ja -kanavien katselua, summaa johtaja Jorma Härkönen MTV MEDIAsta. Suosikkiohjelmat löytyvät yhdestä paikasta entistä helpommin ja uusia lempiohjelmia on helppo löytää palveluun koottuja sisältöjä selailemalla, lisäksi ohjelmat voi katsoa haluamallaan päätelaitteella. Teevee on oikotie juuri sinua kiinnostavaan sisältöön. "

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi. Applikaation voi ladata nimellä Teevee iPadeihin App Storesta ja Android-tabletteihin Google Play -kaupasta kesäkuun lopussa, hyväksymisprosessin valmistumisen jälkeen.

Lisätietoja palvelusta:
Ismo Silvo, julkaisujohtaja, (09) 1480 5090, ismo.silvo@yle.fi
Mika Ojamies, viestintäpäällikkö, (09) 1480 3481, mika.ojamies@yle.fi

4 kommenttia

Teevee-palveluun voi kirjautua vain Facebookin kautta? Ehdotan tahan muutosta.

Vieläkö saisi tuon silverlightin pois tuosta niin toimisi kaikilla laitteilla. Jopa linuxillakin.

Nimen omaan oikopolku. Sovelluksessa on vain linkit eri netti-tv-palveluihin. Joten jouduin lataamaan iPadille myös varsinaiset areena ja ruutu sovellukset, jotta Teevee pystyi vain aukaisemaan ne. Ideaakin ei kovin mullistava ole, sillä jo keväällä ostamassani lumiassa on nokia tv , josta näkee kaikki suomalaisten nettiteeveiden ohjelmat (sisältäen ylen suoratlähetykset) . Lisäksi ohjelmat todella pyörivät sovelluksessa, eikä jossain linkkien päässä.

Kiitos "teeveestä",
toivon todella, että voimme katsoa sen avulla suomalaisen TV:n ohjelmia myös ulkomailla. Olemme pois Suomesta puoli vuotta ja pidämme ehdottoman tärkeänä mahdollisuutta katsella Suomi-TV:tä, varsinkin siksi, että maksamme veroina TV-maksun koko vuodelta. Olemme katselleet Areenaa jne. aikaisempina vuosina, mutta katselu oli useasti harmittavan puutteellista. Erityinen harmitus oli tieto, ettei voi näyttää tekijänoikeus maksujen takia.... suomalainenkin ohjelma !! Myöskin pätkimistä esim. haastatteluissa oli lähes jokainen kerta, usein pätkii, pätkii.. Omat nopeudet olivat/ovat kunnossa.
Toivomme, että olisi joku keino katsella myös Suomi- TV:n ohjelmiin kuuluvia dekkareita, dokkareita ym. "tekijänoikeus"-ohjelmia. Ystävällisin terveisin MLKm