Hyppää sisältöön

Syyllinen on löytynyt – Dirlanda päätyi Nuorten Leijonien maalibiisiksi mökkireissun seurauksena

70-luvun renkutus syöpyi Kristian Vesalaisen päähän viime kesän mökkireissulla.

Kristian Vesalainen
Kristian Vesalainen (oik.). Kuva: AOP
Teemu Tammilehto

BUFFALO. Monet ”hyvät” ideat syntyvät kaverien kesken illanvietossa kesämökillä. Niin kävi myös Nuorten Leijonien maalilaulun kohdalla, sillä syyllinen Dirlanda-valintaan on vihdoin löytynyt. Ykkösketjun laitahyökkääjä Kristian Vesalainen nimittäin myöntää nostaneensa Kai Hyttisen kappaleen ehdokkaaksi maalilaulusta päätettäessä.

- Kesän mökkireissulla oli kova NHL-turnaus, jossa saimme päättää omat maalibiisimme. Löysin tuollaisen huikean kappaleen. Täällä kun kyseltiin maalibiisejä, niin oli helppo nostaa yksi esille. Ja jengihän tykkäsi, Vesalainen kertoi Yle Urheilun kuulustelussa.

Vesalainen pelaa Suomen ykkösketjussa yhdessä Janne Kuokkasen ja Eeli Tolvasen kanssa. Kolmikko on ollut myös isossa osassa ylivoimakoostumuksia, joiden tekemisissä olisi vielä kaivattu hieman enemmän ”dirlandata”.

- Rennolla fiiliksellä täytyy mennä. Pitää varmaan laittaa se biisi soimaan ennen peliäkin, niin kaikki aukeaa, Vesalainen hymyili.

Fiilis oli rento ainakin perjantaina, kun Nuorilla Leijonilla oli välipäivä. Harjoitukset olivat ohi jo ennen puoltapäivää ja loppupäiväksi ei juuri ohjelmaa ollut.

- Otamme aika helppoa hotelilla. Pelaamme pleikkaria ja käymme illalla syömässä joukkueen kanssa. Ihan lepoa vaan.

Suomi kohtaa seuraavaksi MM-jäillä lauantai-iltana Slovakian. Ottelua voi seurata TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 22.55.

Kaikki nuorten MM-kisoista Kisaoppaassa!

Suosittelemme sinulle