Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Jokerit päätti kiekkovuoden tappiolla - Moses avasi maalihanat

Steve Mosesin kolmannen erän tasoitusmaali ei auttanut Jokereita pisteiden makuun jääkiekkosarja KHL:ssä. Slovan Bratislava kuritti jälleen kerran helsinkiläisjoukkuetta.

Kuvaa klikkaamalla näet ottelun kaikki viisi maalia. Kuva: Viasat
Timo Uusitalo
Avaa Yle-sovelluksessa

Jokerien tanskalaishyökkääjä Niklas Jensen laukoi kauden 14. maalinsa tarkalla ylänurkkakudilla ohi hyvin torjuneen Jakub Stepanekin kuudennella minuutilla. Avauserän viimeisellä minuutilla Slovanin Mikus Juraj pääsi kuitenkin viimeistelemään 1-1-luvut.

Maalittoman toisen erän jälkeen Nick Ebert ohjasi Slovanille 2-1-johdon heti päätöserän alkuun.

Toista otteluaan Jokeri-paidassa pelaava Steve Moses napautti 2-2-tasoituksen, mutta suomalaisseuran iloa kesti ainoastaan reilu minuutti. Andrej Stastnyn esityöstä Patrik Lamper napautti Jokerien maalin edestä voittorysäksi jääneen 3-2-osuman ohi Ryan Zapolskin ajassa 54.08.  

- Oli hyvä juttu, että sain ensimmäisen maalin nopeasti pois alta. Tässä menee vielä aikaa ennen kuin opin tuntemaan pelisysteemin ja joukkuekaverit, mutta kyllä tämä peli oli jo paljon parempi kuin ensimmäinen peli - myös henkilökohtaisesti, Moses kertoi Jokerien tiedotteessa. 

Jokerit ja Slovan kohtasivat jo kertaalleen alkuviikosta Helsingissä. Bratislava otti tuolloin joulukuun ensimmäisen voittonsa niin ikään maalein 3-2. Slovan on voittanut nyt viisi viimeisintä keskinäistä kohtaamista KHL:ssä. Jokereiden edellinen voitto Bratislavan kiekkoporukasta nähtiin 23. syyskuuta 2015.

Jokerit on kerännyt 44 ottelusta 87 pistettä ja on KHL:n läntisen konferenssin kolmantena. Toisena olevaan Moskovan TsSKA:an on eroa 17 pistettä, ja takana neljäntenä oleva Lokomotiv Jaroslavl on kuuden pisteen päässä.

Jokerien seuraava ottelu on keskiviikkona 3. päivä tammikuuta, jolloin vastaan asettuu Moskovassa tasokas TsSKA.

Kuvalähde: Viasat

Suosittelemme