Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Moses osui tappiopelissä - Jokerien pudotuspelipaikka varmistui

Jokerit kärsi jälleen niukan tappion jääkiekkosarja KHL:ssä. Magnitogorskia vastaan hankittu piste sinetöi kuitenkin helsinkiläisseuran pudotuspelipaikan.

Katso kuvaa klikkaamalla Steve Mosesin maali ja ottelun lopulta ratkaissut jatkoaikaosuma. Kuva: Viasat
Timo Uusitalo
Avaa Yle-sovelluksessa

Jukka Jalosen suojatit ovat tuskailleet maalinteon kanssa, eivätkä ole onnistuneet kääntämään viime aikoina tiukkoja otteluita edukseen. Sunnuntai ei ollut tästä mikään poikkeus. Häviö oli Jokereille kolmas perättäinen.

Jatkoaikaa hallinnut Metallurg Magnitogorsk vei mukanaan ekstrapisteen, kun puolustaja Matt Ellison viimeisteli 2-1-voittomaalin ohi Karri Rämön ajassa 62.21. 

Steve Moses pelasi ensimmäisen kotiottelun paluunsa jälkeen ja vastasi Jokerien ainokaisesta maalista. Amerikkalaishyökkääjä siirtyi takaisin Jokereihin jouluna ja on pelannut nyt neljä ottelua tehden niissä kaksi osumaa.

Jokerit on voittanut 12 viime ottelustaan ainoastaan kolme, mutta joukkue keikkuu edelleen kolmosena läntisessä konferensissa, kun pahin uhkaaja Lokomotiv Jaroslavl on esiintynyt niin ikään alkukautta heikommin.   

Helsinkiläisillä on KHL-runkosarjaa jäljellä 10 ottelua. Jokerit kohtaa ensi viikolla kotikaukalossaan tiistaina Tsheljabinskin Traktorin ja  torstaina Red Star Kunlunin. 

Jokerit - Magnitogorsk ja. 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)

29.08 0-1 Kokarev (Budkin,Timkin)
44.36 1-1 Moses (Lauridsen,O'Neill)
62.21 1-2 Ellison (Wolski,Lee) ja

Maalivahdit
Karri Rämö 30 torjuntaa
Vasili Koshetshkin 31 torjuntaa

Yleisöä: 12946   

KHL-taulukot

Suosittelemme