Hyppää sisältöön

Itsemurhametsässä kuvattu video oli liikaa YouTubelle – bloggari boikottiin

Huippusuositulla amerikkalaisella videobloggaaja Logan Paulilla on yli 15 miljoonaa seuraajaa. He jäävät nyt ilman suosikkinsa videopäivityksiä.

Logan Paul Kuva: AOP

YouTube on toistaiseksi estänyt suositun videobloggaajan Logan Paulin julkaisutoiminnan, kun tämä rikkoi yhtiön julkaisusääntöjä. Nuori amerikkalainen Logan Paul oli kaverinsa kanssa käynyt Japanissa Fuji-vuoren rinteessä itsemurhametsänä tunnetulla Aokigaharan alueella ja kuvannut siellä kuolleen japanilaismiehen.

Paitsi että Logan Paul videolla kauhisteli kaverinsa kanssa tuntematonta uhria, he myös vitsailivat näkemänsä kustannuksella. Hän julkaisi videon joulukuun viimeisenä päivänä. YouTuben mukaan noin kuusi miljoonaa ihmistä ehti nähdä videon, ennen kuin se poistettiin.

Logan Paulin maailmanlaajuinen yleisö tyrmistyi kuvista. Tekijä pyysi Twitterin kautta useaan otteeseen tekojaan anteeksi, mutta se ei pelastanut häntä YouTuben rangaistukselta. YouTube ei enää markkinoi häntä Foursome-videosarjan tekijänä.

Japanissa Fuji-vuoren pohjoisrinteessä sijaitseva Aokigaharan metsä tunnetaan alueena, jonne hakeutuvat itsemurhaa harkitsevat ihmiset. Uhrien määrää ei julkisesti kerrota.

Tästä pääset lukemaan Yle Kioskin jutun itsemurhametsästä. (siirryt toiseen palveluun)Juttu on julkaistu vuonna 2015.

Suosittelemme sinulle