Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Arsenal jyräsi murskavoittoon – ennätyshankinta teki maalin heti debyytissä, mutta kyseenalaisella tavalla

Aaron Ramsey iski kolme ja tuore hankinta Pierre-Emerick Aubameyang yhden maalin, kun Arsenal juhli 5–1 -voittoa Evertonista.

Katso ottelun maalit kuvaa klikkaamalla
Roope Visuri
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal jyräsi voittoon Evertonista selvin numeroin 5–1.

Arsenal ratkaisi ottelun heti ensimmäisellä puoliajalla. Aaron Ramsey ja Laurent Koscielny tekivät yhteensä kolme maalia ensimmäiseen 20 minuuttiin.

Mainion ensimmäisen puoliajan kruunasi vielä seuran tuoreen ennätyshankinnan Pierre-Emerick Aubameyangin maali heti debyyttiottelussaan. Vielä hetki ennen ottelua Aubameyangin pelaaminen oli epävarmaa, sillä hän oli ollut kipeänä.

Toinen tuore hankinta Henrik Mkhitarjan tarjoili Aubameyangille syötön, josta 64,5 miljoonan euron gabonilainen ei kuitenkaan erehtynyt.

Hidastuskuvat kuitenkin paljastivat osuman hieman kyseenalaiseksi, sillä Aubameyangin toinen jalka näytti olevan paitsion puolella.

Joka tapauksessa vanha Borussia Dortmundin tutkapari näytti taitonsa nyt Arsenalin kannattajille.

Illan kolmas sankari oli Aaron Ramsey, joka viimeisteli toisella puoliajalla hattutempun.

– Täysi kunnia joukkueelle. Voitimme tämän pelin ensimmäisellä puoliajalla. Toivottavasti keskittymisemme ja pelin laatu pysyy loppukauden ajan, Ramsey tunnelmoi pelin jälkeen BT Sportille.

– Jos Aubameyang ei ollut 100-prosenttisessa kunnossa, niin meillä on pelaaja käsissämme. Toivottavasti näitä tulee lisää ja voimme lopettaa kauden vahvasti.

Katso ottelun maalit kuvaa klikkaamalla! Kuvalähde: Viasat.

Suosittelemme sinulle