Hyppää sisältöön

Saara Aalto Euroviisu-kappaleesta: "Hirviöllä ei häviä"

Aalto odotti, että kilpailu kappaleiden välillä olisi ollut vieläkin tiukempi. Kilpailun jälkeen Aalto sanoi olevansa helpottunut.

Saara Aalto

Laulaja Saara Aalto on Uuden Musiikin Kilpailun jälkeen helpottunut, kun Suomen Euroviisu-kappale on vihdoin varmistunut (siirryt toiseen palveluun).

– Aivan huippu, voittajafiilis, vaikka oli varma juttu, että voitan tämän. Olen tosi iloinen, että Monsters voitti, vaikka rakastan kaikkia esityksiä, mutta sitten kun tietää biisin, niin tulee helpottunut olo, Monsters se on, ihana fiilis!

Aalto odotti, että kilpailu kappaleiden välillä olisi ollut vieläkin tiukempi.

– UMK-show todella tasoitti peliä. Ajattelin, että kilpailu olisi voinut olla vieläkin tiukempi. Dominon ja Monstersin välillä. Raadit antoivat Dominolle ja Monsterssille aika tasaisesti parhaita pisteitä. Mutta sitten kuitenkin ymmärrän, ihmiset on kuunnelleet Monstersia eniten, siinä mielessä tulos ei yllättänyt.

Aalto kertoo, että nyt kappaleen selvittyä Euroviisu-esitystä aletaan hiomaan huippukuntoon.

– Pitää miettiä, että mitä show'lle tapahtuu muuttuuko siellä joku vai eikö muutu. sitten ruvetaan vaan tekemään promoa ympäri Eurooppaa.

Monsters-kappaleetsa tulee Aallon ensimmäinen kansainvälinen sinkku.

– Tosi mielenkiintoista nähdä, mitä tästä tulee.

Aallon mukaan Monsters-kappaleen valitseminen Euroviisu-kappaleeksi enteilee hyvää.

– Kyllä se on merkki, hirviöllä ei häviä.

Aalto viittaa Suomen Euroviisu-voittoon vuonna 2006. Tuolloin hirviöasuun sonnustautunut Lordi-yhtye lunasti historian ensimmäisen Euroviisu-voiton Suomelle.

Suomen seuraava Euroviisu-kappale valittiin kolmesta vaihtoehdosta. _Monstersin _lisäksi Aalto lauloi UMK:ssa kappaleet Domino ja _Queens. _

Suosittelemme sinulle