Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

TsSKA väänsi Jokerit kumoon Helsingissä – sarja katkolla Moskovassa

Steve Moses teki Jokerien ainoan maalin, kun kotijoukkue taipui maalein 1-2. KHL:n välieräpaikka on katkolla TsSKA:lle torstaina Moskovassa. Katso ottelun parhaat palat kuvaa klikkaamalla (lähde: Viasat).

Steve Moses teki Jokerien ainoan maalin, kun Moskovan TsSKA oli KHL:n pudotuspeliottelussa Helsingissä parempi maalein 2-1. Kuvalähde: Viasat
Sami Laine
Avaa Yle-sovelluksessa

Helsingin Jokereiden täytyy voittaa Moskovan TsSKA kolme kertaa putkeen, mikäli narrinutut haluavat jatkaa pudotuspelejään KHL:ssä. TsSKA oli tiistaina Helsingissä Jokereita vahvempi maalein 2-1 ja voi varmistaa paikkansa KHL:n välierissä torstaina kotijäällään Moskovassa.

Ottelusarjan neljäs ottelu oli edellisen tavoin erittäin tasainen vääntö, jossa pääosassa olivat maalivahdit Karri Rämö ja Ilja Sorokin.

Maalittoman avauserän jälkeen Aleksander Popov ohjasi TsSKA:n johtoon toisen erän toisella minuutilla. Hetkeä myöhemmin Jokereiden Steve Moses yllätti laukauksellaan Sorokinin.

Ottelu kääntyi vieraille päätöserän puolivälissä, kun Sergei Andronovin syöttö hyökkäysalueen kulmasta kimposi maalin edessä Sami Lepistön jalasta Rämön taakse. TsSKA:lle 2-1-vierasvoitto ja ottelusarjassa 3-1-johto.

- Täytyy myöntää, että meillä oli hemmetin hieno mahdollisuus, jota emme pystyneet käyttämään. Meillä on hyvä henki ja tiedämme mitä meiltä vaaditaan. Olimme tänään lähellä parasta suoritustamme, mutta emme saaneet palkintoa, Jesse Joensuu kertoi ottelun jälkeen.

Loukkaantumisista, sairasteluista ja pelikiellosta kärsineeltä Jokereilta puuttuivat neljännessä ottelussa kokoonpanostaan muiden muassa puolustajat Matt Gilroy, Niclas Andersen ja Jesper Jensen sekä hyökkääjät Marko Anttila, Pekka Jormakka ja Antti Pihström.

- Tärkeitä lenkkejä oli sivussa. Se ei ole kuitenkaan tekosyy. Meillä oli tänään hyvää tekemistä, kamppailuvoimaa. Emme vain saaneet sisään. Moskovaan täytyy parantaa ja kaataa apina siellä. Emme ole sieltä vielä voittoa saaneet, Sami Lepistö kommentoi.

Jokereiden ja TsSKA:n välinen viides ottelu pelataan torstaina Moskovassa kello 18.30.

Lue lisää:

Kärpät aloitti puolivälierät vahvasti, TPS kaatoi SaiPan jatkoerässä – Jokereille kova takaisku KHL-jäillä

Suosittelemme