Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Arsenal selvisi surkeasta aloituksesta rankkareilla – murskavoitto mairitteli

Arsenal otti kolmen maalin voiton Stokesta, vaikka ensimmäiseen 60 minuuttiin se oli hätää kärsimässä. Kuvalähde: Viasat

Urheilujuttuja: Arsenal hyydytti rankkareilla Stoken
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa. Arsenal otti 3-0-voiton, mutta tulos mairittelee kotijoukkuetta.

Arsenal oli reilun tunnin hätää kärsimässä Valioliigapaikastaan kamppailevaa Stokea vastaan. Stoken sveitsiläisvahvistus Xherdan Shaqiri ampui pallon 69. minuutilla tolppaan. Sen jälkeen Arsenal tarjoili kolmen osuman maalikimaran.

Gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang ampui 75. minuutilla Arsenalin rangaistuspotkusta 1-0-johtoon. Hän lisäsi 11 minuuttia myöhemmin kotijohdon 2-0:aan.

Toisella puoliajalla vaihdosta kentälle tullut ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazzette ilmiselvästi piristi Arsenalin peliä. Hän sai palkintonsa hieman ennen ottelun loppua.

Stoken Badou N'Diaye rappasi Lacazetten hassusti nurin, ja tämä ampui rangaistuspotkusta pallon verkkoon. Valjulla pelillä alkaneen ensimmäisen puoliajan paras maalintekopaikka osui kotijoukkueen Aaron Ramseylle. Walesilainen nosti 22. minuutilla pallon poikkirimaan. Arsenalin saamattomuuteen kyllästynyt kotiyleisö palkitsi joukkueen puoliajalla buuauksin.

Arsenal jatkaa Valioliigassa kuudentena. Sen mahdollisuudet selviytyä ensi kauden europeleihin ovat pienet. Sen takaportti eurokentille on napata mestaruus Eurooppa-liigasta, jossa Arsenal kohtaa torstaina puolivälierien ensimmäisessä ottelussa TsSKA Moskovan.

Stoke on pelannut Valioliigassa kahdeksan ottelua peräkkäin voitotta. Jos tahti ei muutu, Stokea uhkaa putoaminen sarjaporrasta alemmaksi ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen.

Katso ottelun maalit jutun kuvaa klikkaamalla! Kuvalähde: Viasat

Suosittelemme sinulle