Hyppää sisältöön

Aviciin tyttöystävä avautui surustaan Instagramissa – Lehti: artisti kuoli Omanin sulttaanin sukulaisen kartanossa

Ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan Avicii löytyi kuolleena yläluokan asuinalueelta.

Avicii esiintyi elektronisen musiikin Weekend Festivalilla Helsingissä lauantaina 8. elokuuta 2015.
Avicii esiintyi elektronisen musiikin Weekend Festivalilla Helsingissä lauantaina 8. elokuuta 2015. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva
Jonni Aromaa

Viime perjantaina kuolleen ruotsalaismuusikon Aviciin tyttöystävä on avautunut artistin kuolemasta Instagramissa. Hän julkaisi kuvia yhteisistä hetkistään poikaystävänsä kanssa.

Aviciin tyttöystävä Tereza Kačerová kertoo päivityksessään pystyneensä vasta nyt hyväksymään tosiasiana sen, että hänen poikaystävänsä on kuollut.

Tyttöystävän mukaan on ollut vaikea ymmärtää, että Aviciita koskevassa Wikipedia-artikkelissa aikamuoto on muutettu imperfektiin.

Aviciin tyttöystävä osoittaa tekstinsä suoraan edesmenneelle poikaystävälleen.

Kačerová kertoo yksityiskohtaisesti, miten hän meni Aviciin kuolinuutisen jälkeen tämän kotiin hengittämään viimeisiä muistoja poikaystävästään.

Ruotsalaisen Aftonbladet (siirryt toiseen palveluun)-lehden mukaan Avicii eli Tim Bergling löytyi kuolleena Omanin sulttaanin sukulaisen kartanosta parinkymmenen kilometrin päässä Omanin pääkaupungista Muscatista.

Aviciin vanhemmat Anki Lidén ja Klas Bergling julkaisivat torstaina avoimen kirjeen, jossa he kertoivat, ettei heidän poikansa jaksanut enää.

Aviciin kuolinsyytä ei ole vahvistettu.

Aviciin tyttöystävän Instagram-päivityksestä kertoi Suomessa ensin Iltalehti (siirryt toiseen palveluun).

Korjattu 27.4. kello 13.06: Tarkennettu, ettei Berglingin kuolinsyystä ole tietoa.

Suosittelemme sinulle