Hyppää sisältöön

Kolme kuollut kolmen auton kolarissa Konnevedellä

Kolme ihmistä on on kuollut ja kaksi loukkaantunut vakavasti kolmen henkilöauton kolarissa 69-tiellä Konnevedellä.

Kuva: Yle Uutisgrafiikka

Kolme ihmistä on kuollut kolmen henkilöauton kolarissa Konneveden ja Suolahden välisellä tiellä. Onnettomuuspaikka on noin seitsemän kilometriä Konnevedeltä Suolahteen päin.

Onnettomuudessa kuoli välittömästi kaksi ihmistä, joista toinen oli nainen ja toinen keski-ikäinen mies. Kolmas uhri, keski-ikäinen mies, kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin matkalla sairaalaan.

Lisäksi kaksi muuta onnettomuusautoissa ollutta loukkaantui, toinen vakavasti ja toinen lievästi. Loukkaantuneista toinen on kymmenvuotias lapsi ja toinen keski-ikäinen nainen.

Loukkaantuneita hoitamaan tuli ensin paikalle lääkärihelikopteri, ja sairaankuljetuksen päästyä paikalle heidät vietiin sairaalaan.

Alustavien tietojen mukaan Konneveden suunnasta tullut auto ja Suolahden suunnasta tullut auto törmäsivät ensin toisiinsa, ja sen jälkeen kolmas Suolahden suunnasta tullut auto törmäsi edellään olleeseen autoon.

Konneveden suunnasta tulleessa autossa oli kuljettajana toimineen miehen lisäksi matkustajina nainen ja kaksi lasta. Auton kuljettaja ja kyydissä ollut nainen kuolivat onnettomuudessa.

Suolahden suunnasta tulleessa ensimmäisessä autossa oli vain kuljettaja, joka kuoli onnettomuudessa.

Toisen Suolahden suunnasta tulleen henkilöauton naiskuljettaja loukkaantui, ja hänet vietiin Keski-Suomen keskussairaalaan.

Onnettomuuden syy ei ole vielä selvillä.

15:27 Päivitetty uhrien määrä ja tarkennettu tietoja.
16:15 Lisätty kuvaus tapahtumista.
16:28 Tarkennettu tapahtumien kulkua.

Suosittelemme sinulle