Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Loimaan Eurojackpot-voittajat löytyivät – lunastaneet 90 miljoonan euron potin tällä viikolla

Voitto jakautui neljään osaan, jolloin jokainen voittajista saa noin 22,5 miljoonaa euroa. Voittajat ovat kotoisin Varsinais-Suomesta.

Eurojackpot-kuponkeja.
Kuva: Matias Väänänen / Yle
Timo-Pekka Heima
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto on lunastettu tällä viikolla Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

Loimaan Prismassa pelattu Eurojackpotin rivi toi voittajille yhteensä noin 90 miljoonaa euroa. Voittajat olivat yhteydessä Veikkaukseen ja kävivät pääkonttorilla kuittaamassa rahat tileilleen tällä viikolla.

Voittajia on yhteensä neljä. He ovat kotoisin Varsinais-Suomesta. Jokaisen voitto-osuus alavoittoineen on 22 504 200 euroa. Peli oli ostovaiheessa jaettu viiteen osaan. Jokaisella voittajalla oli porukkapelistä yksi osuus ja lisäksi yksi neljäsosa viidennestä osuudesta, Veikkaus kertoo.

– Voittajille tarjottiin pääkonttorilla juhlan kunniaksi leivoskahvit kuohuvan juoman kera. Edelleen hyvin hämillään voitosta oleva nelikko tahtoo pitää onnenpotkustaan erittäin matalaa profiilia, Veikkauksesta kuvaillaan.

Voittajat eivät Veikkauksen mukaan kuvailleet, missä olivat säilyttäneet voittavia kuponkeja helmikuusta saakka. 

Prisman henkilökunta juhlii voittoa.
Jättivoittoa juhlistettiin Loimaan Prismassa helmikuisena lauantaina kun tuli tieto, että voitto on pelattu tässä myyntipaikassa. Kuva: Yle

Aiempia uutisia aiheesta

Veikkaus odottaa Loimaan Eurojackpot-voittajien ilmoittautumista – "Toistaiseksi tänne ovat soitelleet vain toimittajat"

Loimaa meni sekaisin 90 miljoonan euron jättipotista: Puhetta tulee, jos naapuriin ilmestyy hieno auto

Eurojackpotin jättivoitto osui Loimaalle, jakautuu viiteen osuuteen

Suosittelemme