Hyppää sisältöön

Koponen Barcelonan paras pistemies välierätappiossa, Leen kausi päättyi Israelissa

Petteri Koponen oli joukkueensa paras pistemies, vaikka teki vain 12 pistettä.

Petteri Koponen. Kuva: AOP

Petteri Koponen oli Barcelonan paras pistemies, kun Barcelona aloitti Espanjan koripalloliigan välierät selvällä tappiolla Baskoniaa vastaan.

Koponen heitti 12 pistettä, otti yhden levypallon ja antoi yhden syötön, kun Barcelona joutui tunnustamaan Baskonian paremmakseen luvuin 61–86 (28–47).

Baskonia johtaa ottelusarjaa voiton 1–0. Jatkoon edetään kolmella voitolla.

Barcelonahan hävisi myös puolivälierissä ensimmäisen ottelun, mutta nousi sieltä kahden voiton kautta jatkoon.

Seuraava välierä pelataan keskiviikkona Barcelonan kotiyleisön edessä.

Leen kausi päättyi

Gerald Lee Juniorin kausi Israelissa tuli päätökseen, kun Maccabi Ashdod taipui pudotuspelien avauskierroksella Hapoel Tel Aviville otteluvoitoin 1–3. Tel Aviv nappasi kolmannessa ottelussa kotiedun itselleen hakiessaan Ashdodista voiton luvuin 99–78. Lee tilastoi ottelussa 10 pistettä, neljä levypalloa ja torjunnan.

Hapoel Tel Aviv sinetöi jatkopaikan kotikentällään neljännessä ottelussa viemällä sen nimiinsä luvuin 79–74 (33–41). Lee nosteli seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa sekä sai yhden tilastomerkinnän riisto- ja syöttösarakkeisiin.

Lee pelasi ensimmäisen kautensa Israelissa tilastoiden runkosarjassa keskimäärin 11,4 pistettä ja 5,0 levypalloa. Lee tilastot pudotuspeleissä näyttivät 10,3 pistettä ja 4,8 levypalloa.

Lue myös:

Koposen edustama Barcelona eteni välieriin

Suosittelemme sinulle