Hyppää sisältöön

Posti osallistuu näyttävästi Helsinki Pride -tapahtumaan – kirjelaatikot koristellaan sateenkaaren värein

Posti on myös avannut Sealed with pride -kampanjasivun. Sivustolla on mahdollista kuulla taiteilija Touko Laaksosen kirjeitä ääneen luettuina.

postilaatikko pride-väreissä
Kuva: Posti
Mikael Mikkonen

Posti osallistuu kesäkuun lopulla alkavaan Helsinki Pride -tapahtumaan. Teeman mukaisesti osa Postin kirjelaatikoista Helsingin keskustassa saa sateenkaaren värit tapahtuman ajaksi.

– Halusimme näyttää konkreettisesti, että yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja ihmisoikeuksien toteutuminen arjessa on meille tärkeää, sanoo Postin vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhorn.

Jägerhornin mukaan idea värikkäisiin kirjelaatikoihin saatiin, kun Postissa pohdittiin sille ominaista tapaa osallistua Helsinki Prideen.

– HeSetan ja Helsinki Priden teema on tänä vuonna on ääni. Mietimme, miten ääni kytkeytyy Postin liiketoimintaan. Ajattelimme, että kirjelaatikot ovat tärkeässä roolissa yhteiskunnassa erilaisten äänien välittäjänä.

Posti on myös avannut Sealed with pride -kampanjasivun (siirryt toiseen palveluun), missä on mahdollista kuulla taiteilija Touko Laaksosen kirjeitä ääneen luettuina. Kirjeet lukee näyttelijä Ville Virtanen.

Helsinki Pride on HeSeta ry:n vuosittain järjestämä kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma. Tapahtuman tarkoitus on muistuttaa yhtäläisten oikeuksien kuuluvan kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

Helsinki Pride järjestetään 25.6.–1.7.

Suosittelemme sinulle