Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Ronaldo jätti Realin faneille koskettavan jäähyväisviestin: "Nämä vuodet ovat olleet mahdollisesti elämäni onnellisimmat"

Juventukseen siirtyvä supertähti Cristiano Ronaldo jätti jäähyväisviestin Real Madridin faneille seuran verkkosivuille.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Kuva: AOP
Kirsi Teiskonlahti
Avaa Yle-sovelluksessa

Real Madridin jättävä Cristiano Ronaldo jätti jäähyväisensä Real Madridin verkkosivuilla. Hän pelasi seurassa yhdeksän vuotta.

Ronaldo voitti neljä Mestarien Liigan mestaruutta Realissa.

– Nämä vuodet Real Madridissa ovat olleet mahdollisesti elämäni onnellisimmat, Ronaldo kirjoittaa seuran verkkosivuilla.

Siirto italialaisseura Juventukseen oli tähtipelaajalle tunteikas. Hän kertoo seuran sivuilla, että on todella kiitollinen Real Madridille ja koko kaupungille vuosistaan Espanjassa. Hän kuvailee vuosien olleen ainutlaatuisia ja jännittäviä.

– Uskon, että nyt on aika aloittaa uusi vaihe elämässäni ja siksi pyysin seuraa hyväksymään siirtoni. Toivon kaikkien kannattajiemme ymmärtävän ratkaisuni.

Real Madridilta odotetaan paljon, minkä vuoksi vuodet seurassa ovat olleet hieman vaikeitakin Ronaldolle. Hän sanoo, että on paineista huolimatta nauttinut jalkapallosta Madridissa erityisellä tavalla.

Ronaldo kertoo, että Real Madrid on valloittanut hänen sydämensä.

Hän kiitti tekstissään vuolaasti Realin faneja, joukkuetovereitaan ja kaikkia seuran ympärillä toimineita henkilöitä.

Ronaldo kirjoitti Realin verkkosivuilla, että lähdöstään huolimatta seuran paita ja stadion tuntuvat aina hänelle omilta.

Lue myös:

Cristiano Ronaldo jättää Real Madridin – Juventus maksoi portugalilaisesta 100 miljoonaa

Mediat: Juventus on tehnyt Ronaldosta tarjouksen

Katkeaako Ronaldon ja Messin valtakausi? Jari Litmanen pohtii, voiko joku MM-kisojen sankareista voittaa Kultaisen pallon

Kuumana käynyt Ronaldo vaitelias maajoukkueuransa jatkosta – "Laitoimme kaiken likoon"

Suosittelemme sinulle