Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Jalkapallohuuma valtaa Pohjanmaan – Minihuuhkajien EM-avausottelu loppuunmyyty

Jalkapallon alle 19-vuotiaiden poikien EM-kilpailut alkavat ensi viikolla. Suomi kohtaa Vaasassa avausottelussaan Italian.

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue harjoituksissa Seinäjoella.
Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue harjoituksissa Seinäjoella. Kuva: Lehtikuva
Anu Karttunen
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon MM-kisojen päätyttyä sunnuntaina Venäjällä jalkapallohuuma jatkuu vielä pari viikkoa Pohjanmaalla, kun alle 19-vuotiaiden EM-kilpailut pelataan Vaasassa ja Seinäjoella.

Suomen maajoukkueen eli Minihuuhkajien otteet kiinnostavat, sillä Suomen maanantaiseen avausotteluun myyntiin viimeisetkin liput myöhään lauantai-iltana.

Palloliiton mukaan lippuja saattaa kuitenkin vapautua vielä pieniä määriä myyntiin sunnuntai-iltana sekä ottelupäivänä, jos jo tehtyjä varauksia vapautuu. Tuolloin ne pannaan yleiseen myyntiin mahdollisimman nopeasti.

Suomi kohtaa Vaasassa pelattavassa avausottelussaan kello 20 Italian. EM-kisat pyörähtävät käyntiin jo kello 15 Norja-Portugali-ottelulla. Suomi pelaa lohko A:ssa Portugalin, Norjan ja Italian kanssa. Lohkossa B pelaavat Turkki, Ukraina, Ranska ja Englanti.

Suomen ottelua voi seurata TV2:sta ja Yle Areenasta kello 19.45 lähtien. Myös Norjan ja Portugalin voi seurata TV2:sta ja Yle Areenasta. Lähetys kisojen avausottelusta alkaa kello 14.50.

Lue myös:

Alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus huipentuu – näin seuraat otteluja Ylen kanavilla

Valakari putosi alle 19-vuotiaiden kotikisojen EM-joukkueesta – tässä koko joukkue

Kosovon sotaa paennut Albion Ademi on yksi Suomen lupaavimmista jalkapalloilijoista – U19-maajoukkueen runkopelaaja ei malta odottaa EM-kotikisojen alkamista

Loukkaantumishuolet viivästyttivät Suomen EM-joukkueen julkistusta – Valakarin kohtalon sinetöivät kesäkuun loukkaantuminen ja pelipaikka: "Hänestä tulee suomalainen huippupelaaja"

Paha takaisku Minihuuhkajille – seura estää Suomen avainpelaajan osallistumisen EM-kotikisoihin

Malisella aihetta hymyyn - Minihuuhkajien EM-kenraali sujui voitokkaasti

Juha Malinen haluaa nähdä EM-kisoissa rohkean ja yhtenäisen Suomen, avuksi pyydetty jopa näyttelijä Martti Suosalo: "Jos alamme kunnioittaa ja pelätä vastustajia, se ei vie meitä eteenpäin"

EM-kotikisoihin valmistautuvien Minihuuhkajien valmentaja vaihtuu viime metreillä – "negatiivinen trendi" piti saada poikki

Minihuuhkajat hamuaa MM-kisapaikkaa – "Se on realistinen tavoite"

Suosittelemme