Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Laulaja Alma myöntää haastattelussa: kirjoittaa biisejä pop-tähti Miley Cyrukselle – Alman oma albumi pian valmis

Alman uusi kappale julkaistaan syyskuussa.

Alma
Alma Kuva: Yle Kuvapalvelu
Sonja Parkkinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Laulaja Alman ympärillä on spekuloitu mahdollisesta yhteistyöstä yhdysvaltalaisen laulaja Miley Cyruksen kanssa. Huhut saivat vahvistuksen perjantaina tehdyssä haastattelussa, kun Alma myönsi kirjoittavansa biisejä laulajatähdelle.

Miley Cyrus tuli aikoinaan tunnetuksi Hannah Montana -televisiosarjasta. Myöhemmin hän on tehnyt uraa laulajana. 25-vuotias laulaja on julkaissut kuusi studioalbumia ja seitsemäs on tekeillä.

Alma kertoo haastattelussa, että yhteistyö tuli toisaalta hyvään ja toisaalta huonoon aikaan.

– On ollut siistiä, ihan uusi proggis, Alma sanoo.

Oma albumi on kuitenkin vielä kesken. Levyä on tehty Los Angelesissa jo pitkään.

Nähtäväksi jää, esiintyykö Miley Cyrus myös Alman levyllä.

Uusi kappale julkaistaan syyskuussa. Haastattelussa Alma lupailee, että albumi julkaistaan piakkoin seuraavan biisijulkistuksen jälkeen.

Alma ja Miley Cyrus ovat hyvissä väleissä, sillä kesäkuussa Alma julkaisi Instagramin tarinoissa videon, jossa he ottivat yhteiset tatuoinnit.

Aiemmin Alma on tehnyt yhteistyötä myös muun muassa Tove Lon, Charlie XCX:n ja MØn kanssa.

Alma esiintyy perjantaina kolmatta kertaa Flow Festivaleilla. Tähän asti laulajalta on julkaistu muutama oma kappale, kuten Karma ja Dye My Hair. Kokonaista albumia on Suomessa odotettu, sillä Alman jo julkaistut kappaleet ovat nousseet listahiteiksi. Myöskään Flow'ssa omien kappaleiden puute ei ole häirinnyt: keikat ovat olleet ääriään myöten täynnä.

Bassoradio jakoi pätkän haastattelusta Instagram-tilillään. Koko Flow Festivalin tekemän haastattelun voit katsoa YouTubesta.

Juttua korjattu 21.8. klo 11.02: Haastattelun on tehnyt Flow Festivalin kuvaustiimi, eikä Bassoradio kuten aiemmin kerrottiin. Juttua ja otsikkoa päivitetty.

Suosittelemme