Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Palkittu Uutisvuoto palaa MTV3-kanavalla – ohjelman vakiokasvot vielä mysteeri

Yksi kotimaisen tv-viihteen pitkäikäisimmistä asiaviihdeohjelmista saa syksyllä jatkoa MTV3-kanavalla. Paneeliohjelman vakiojäsenet julkistetaan myöhemmin.

Uutisvuoto
Yle esitti Uutisvuotoa TV1-kanavalla vuosina 1998–2018 Kuva: Jussi Mankkinen / Yle
Julia Sieppi
Avaa Yle-sovelluksessa

Toukokuussa Ylellä loppunut Uutisvuoto jatkuu syksyllä MTV3-kanavalla. MTV:n kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti kertoo, että viihteellinen ja hauska hyvän mielen ohjelma haluttiin kanavalle, koska se sopii MTV3:n ohjelmaprofiiliin.

– Uutisvuoto on ollut sen kaltainen ohjelma, joka olisi hyvin voinut olla myös meillä MTV3:lla. Nyt olemme iloisia, että se saadaan kanavillemme.

Uutisvuoto oli yksi kotimaisen tv-viihteen pitkäikäisimmistä asiaviihdeohjelmista. Yle ehti esittää palkittua visailuohjelmaa noin 700:n jakson verran kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosien varrella sen vakiokasvona olivat muun muassa Baba Lybeck, Peter Nyman, Jari Tervo, Stan Saanila ja Tommy Tabermann.

MTV ei ole vielä julkistanut syksyllä alkavan ohjelmansa vakiojäseniä. Kortin mukaan ohjelman perusrunko on hyvä ja se pysyy formaatin mukaisena, eli hyvin samantyyppisenä kuin Ylellä. Ohjelmassa nähdään siis jatkossakin ylituomari ja kaksi kapteenia sekä vaihtuvat julkkisvieraat.

– Pieniä viilauksia tehtävien muodossa voi olla tehtävien muodossa. Suunnittelemme parhaillaan, miltä MTV3:n näköinen Uutisvuoto näyttää.

MTV:llä uutinen kerrottiin talon sisällä jo keskiviikkona.

– Reaktiot olivat iloisia. Uskomme, että Suomessa on paljon Uutisvuodon ystäviä, joita tämä uutinen ilahduttaa.

Uutisvuoto perustuu brittiläiseen Have I Got News For You -formaattiin.

Lue lisää:

Uutisvuoto loppuu lauantaina – Tervo ja Lybeck muistelevat vieraita: Kimmo Sasi pääsi yllättämään

Suosikkiohjelma Uutisvuoto päättyy: "Olen iloinen, jos ohjelma on onnistunut poistamaan suomalaisesta julkisesta keskustelusta päkistelyä ja paskantärkeyttä"

Suosittelemme sinulle