Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

HIFK:n voittoputkelle jatkoa – tällä kertaa kolmen pisteen edestä

Helsingin IFK aloitti jääkiekkoliigan kotiottelut väkevällä näytöksellä. Pirteästi kauden aloittanut HPK oli jo avauserän jälkeen neljän maalin tappioasemassa ja taipui lopulta selvin luvuin 2–6 Helsingissä.

HIFK jatkaa voittojen tiellä - katso miten HPK tyrmättiin avauserässä
STT–Yle
Avaa Yle-sovelluksessa

Helsingin IFK aloitti jääkiekkoliigan kolmella jatkoaikavoitolla, mutta neljännessä pelissä irtosi jo voitto ilman jatkominuutteja.

HIFK:n Erik Thorell rohmusi ensierään pisteet 1+2 ja kotiryhmän neljä avausmaalia tulivat hieman yli 16 minuutissa. Helsinkiläiset pommittivat ensimmäisellä kolmella maalilla Kerhon maalivahdin Emil Larmin vaihtoon. Kotijoukkueen voittomaali oli puolustajien pistepörssin kärkinimen Teemu Erosen (1+1) käsialaa.

– Kova oli startti, että vastustajan pitää tehdä oikeasti hommia, jos haluaa pysyä mukana, HIFK:n kapteeni Lennart Petrell veisteli.

HPK:n Otto Paajasen kaksi maalia toisessa erässä toivat hiukan päätöserään jännitettävää.

Tommi Santalan rangaistuslaukaus ja Teemu Tallbergin osuma pitivät kuitenkin voiton vakaasti kotijoukkueella. Ottelu päättyi 6-2-lukemiin. NHL-meritoitunut HIFK-vahvistus Kyle Quincey (0+2) avasi pistehanat Liigassa.

– Onnistumisia tuli laajalta rintamalta, kuusi eri maalintekijää. Alkukautta on myös vähän värittänyt hyökkääjien tehottomuus, mutta nyt alkaa löytyä, HIFK:n Petrell naurahti.

HIFK:lla on neljästä pelistä yhdeksän pistettä, ja on samoissa pisteissä sarjan kärjessä TPS:n kanssa. IFK ja SaiPa ovat ainoat tappiottomat joukkueet sarjassa.

Lue myös:

Jääkiekkoliigan hallitus pysyy ennallaan – Hiltunen jatkaa puheenjohtajana

Suosittelemme