Hyppää sisältöön

Katso video: Valkoisessa talossa nähtiin räppärin monologi, jossa presidentillä oli eturivin paikka – "Hän ei varmaankaan odottanut, että Kanye Westin kaltainen hullu paskiainen tukisi häntä"

Kanye West puhui Valkoisessa talossa vaihtoehtoisista universumeista ja supervoimia antavasta lippalakista. Katso Trumpin sirkuksen viimeisin esitys.

 Kanye West puhui Valkoisessa talossa vaihtoehtoisista universumeista ja supervoimia antavasta lippalakista
Kanye West puhui Valkoisessa talossa vaihtoehtoisista universumeista ja supervoimia antavasta lippalakista
Teemu Hallamaa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kutsui torstaina entisen NFL-pelaaja Jim Brownin ja räppäri Kanye Westin lounaalle Valkoiseen taloon keskustellakseen heidän kanssa mustia amerikkalaisia koskevista aiheista. Trumpin valkoisen talon tapaan lounastapaamista markkinoitiin keskusteluna Trumpin "historiallisista aikaansaannoksista".

Keskustelun sijaan presidentin työhuoneessa nähtiin Kanye Westin kymmenenminuuttinen monologi, jossa hän kehui kasvattaneensa Adidaksen liikevaihtoa, esitteli Trumpille vetylentokoneen ja kertoi oman tulkintansa vaihtoehtoisista universumeista.

Saarnassaan West sivusi omalla tavallaan myös tapaamisen virallisia aiheita, eli kaupunkien elävöittämistä, työllisyyttä ja rikollisuuden kitkemistä. West muun muassa selvensi, miksi hän vaatii kuutta elinkautista chicagolaisessa vankilassa istuvan jengipomon vapauttamista. Vastaus löytyy vaihtoehtoisista universumeista, joissa yhdessä West on itse vankilassa oleva Larry Hoover.

Tässä vaiheessa moni ihmetteli, miten on itse päätynyt universumiin, jossa kierroksilla käyvä räppäri paassaa presidentiksi nousseelle tosi-tv -tähdelle miesenergiasta.

Westin tajunnanvirrasta oli paikoin vaikea saada kiinni, mutta se tuli kaikille selväksi, että punainen MAGA-lippalakki antaa räppärille supervoimia. Tämä tuli selväksi myös Trumpin vävylle Jared Kushnerille, jota West kutsui tapaamisen ajan Jerryksi.

Itse Trump seurasi esitystä pöytänsä takaa välillä huvittuneena, välillä häkeltyneenä ja hermostuneena.

Se mikä lounastapaamisen perimmäinen tarkoitus oli, jäi epäselväksi. Trump totesi asiaa tiedustelleelle toimittajalle kutsuneensa Brownin ja Westin vain lounaalle, koska pitää heistä.

– Minä rakastan sinua, West vastasi ja ryntäsi syleilemään presidenttiä.

Suosittelemme sinulle