Hyppää sisältöön

9741 kilometriä uintia, pyöräilyä ja juoksua – katso Kaisa Salin kova vuosi kohti Havaijin Ironman-kisaa

Maailman triathlon-eliittiin kuuluva Kaisa Sali avaa viime vuoden harjoitteluaan, kilpailujaan ja arkeaan. Katso Kaisa Sali – 365 päivää Konaan -ohjelma Areenasta tai klikkaamalla tämän jutun pääkuvaa.

Kaisa Sali.

Kaisa Sali on sijoittunut Havaijin Ironman-kisassa viidenneksi sekä vuonna 2016 että 2017. Viime vuodet Sali on tähdännyt triathlonin maailmanmestaruuskilpailuksi luonnehdittuun kisaan.

37-vuotias Sali on haaveillut 12-vuotiaasta nimenomaan Havaijin Ironmanin voitosta. Kisaan liittyy erittäin paljon tunteita ja jopa pelkoa.

– Olen kokenut, että minun pitäisi olla siivillä lentävä terästyyppi, jotta voisin voittaa tämän kilpailun. Tässä vaiheessa iskee pienen paniikin ja riittämättömyyden tunne, Sali summaa.

Kaisa Salin mukaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa käytävä raastava kilpailu on kaikkien aikojen kovatasoisin naisten triathlon-kisa.

Katso Kaisa Sali – 365 päivää Konaan -ohjelma Areenasta tai klikkaamalla tämän jutun pääkuvaa.

Lue myös:

Maailman himotuimmasta Ironman-tittelistä taistellaan petollisen jylhissä maisemissa – Suomen ykköstriathlonisti Kaisa Sali tietää, miten Havaijilla menestytään: "Tällä saarella keuliminen ei kannata"

Suomen kovakuntoisin nainen haluaa testata, mihin pieni tyttö pystyy Havaijin Ironman-kisassa – "Ihan hirveällä riskillä me koko ajan eletään"

Suosittelemme sinulle