Hyppää sisältöön

Harryn ja Meghanin vauvauutinen huomioitiin Australiassa – tuleva vauva sai jo ensimmäisen lahjankin

Harry ja Meghan ovat aloittaneet vierailunsa Australiassa. He käyvät 16 päivän aikana myös Fidzhillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa.

Prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Tarongan eläintarhassa, Sydneyssä. Kuva: Dean Lewins / EPA

Britannian prinssi, Sussexin herttua Harry ja hänen puolisonsa Sussexin herttuatar Meghan ovat astuneet julkisuuteen ensimmäistä kertaa eilisten vauvauutisten jälkeen. Yhteisellä virallisella ulkomaanmatkallaan Australiassa heidän tuleva vauvansa on saanut jo ainakin yhden lahjan. Sydneyssä parhaillaan vieraileva pariskunta sai Australian kenraalikuvernööriltä lahjaksi vauvojen Ugg-kengät.

Myös Australian pääministeri Scott Morrison huomioi vauvauutisen. Hän tviittasi, että uutiset ovat hienoja ja Australian olevan innoissaan. Hän myös toivoi pääsevänsä jakamaan pariskunnan iloa heidän Australian vierailunsa aikana.

Pariskunta aloitti Sydneystä 16 päivää kestävän vierailukiertueensa. He käyvät myös Fidzhillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa.

Britannian prinssi, Sussexin herttua Harry ja hänen vaimonsa, Sussexin hertuatar Meghan laskeutuvat Sydneyn oopperatalon portaita. Kuva: Joel Carrett / EPA

Harry ja Meghan ovat tiistaina käyneet muun muassa katsomassa Sydneyn oopperataloa ja tervehtineet koaloita Taronga eläintarhassa.

Prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Tarongan eläintarhan johtajan Cameron Kerrin kanssa Sydneyssä. Kuva: Dean Lewins / EPA

Kensingtonin palatsi vahvisti maanantaina jo jonkin aikaa velloneet raskaushuhut. Pariskunnan vauvan kerrottiin syntyvän keväällä 2019.

Kuningatar Elisabethin ilmoitettiin olevan iloinen asiasta. Meghanin äiti Doria Ragland sanoi olevansa "hyvin tyytyväinen tähän ihanaan uutiseen.

Britannian pääministeri Theresa May puolestaan tviittasi lämpimät onnittelut ja toivotti kaikkea hyvää.

Google kertoi huomanneensa mielenkiintoisen hakutuloksen uutisen jälkeen. Googlen haussa kysyttiin tavallista enemmän sitä, milloin on kevät.

Suosittelemme sinulle