Hyppää sisältöön

Kuninkaallinen raskaus nousi etusivun uutiseksi Australiassa – Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat lahjaksi lelukengurun syntyvälle lapselleen

Raskausuutinen kerrottiin julkisuuteen, kun Harry ja Meghan saapuivat Australiaan.

Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan ihailevat koalaa Taronga-eläintarhassa Sydneyssä. Kuva: Dean Lewins / EPA

Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan aloittivat Australian vierailunsa Syndeystä maanantaina. Yli kaksi viikkoa kestävän vierailukiertueensa aikana kuninkaalliset vierailevat muun muassa Fidzhillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa. Pariskunnan raskausuutinen kerrottiin julkisuuteen, kun Harry ja Meghan saapuivat Australiaan.

Rakastunut tuore aviopari säteilee onnea Australian vierailullaan. Kuva: Steve Christo / EPA

Harry ja Megan ovat vierailleet Sydneyn oopperatalolla ja Sydneyn Taronga-eläintarhassa. Kansainväliset kuvatoimistot ovat välittäneet eläintarhasta kuvia, kun kuninkaalliset ovat olleet tervehtimässä koaloita eläintarhassa.

Vauvauutisen vuoksi kuninkaallisille annettiin lahjaksi lelukenguru sekä Ugg-kengät. Kuva: Steve Christo / EPA

Australian pääministeri Scott Morrison iloitsi vauvauutisista ja hän toivoi pääsevänsä jakamaan tätä iloa kuninkaallisten kanssa heidän vierailunsa aikana. Pääministerin mukaan australialaiset ovat iloisia vauvauutisesta.

Australialaiset ottivat Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghanen ilolla vastaan. Kuva: AOP

Suosittelemme sinulle