Hyppää sisältöön

Katen sisar Pippa Middleton synnytti pojan – ensimmäinen serkku Georgelle, Charlottelle ja Louisille

Prinssi William ja Kate ovat iloisia uudesta vauvasta ja lastensa ensimmäisestä serkusta.

James Matthews, Pippa Middleton ja Pipan veli James Middleton prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häissä. Kuva: Will Oliver / EPA
Saara Hirvonen

Cambridgen herttuattaren Catherinen nuorempi sisar Pippa Middleton ja hänen miehensä James Matthews ovat saaneet poikavauvan. Pari avioitui toukokuussa 2017.

Kensingtonin palatsista kerrotaan, että prinssi William ja Kate ovat iloisia, kun Pippalle ja Jamesille on syntynyt vauva. Heidän omat lapsensa George, Charlotte ja Louis saivat nyt ensimmäisen serkkunsa ja samalla Katesta tuli täti. Goerge on nyt 5-vuotias, Charlotte 3-vuotias ja Louis viisi kuukautta.

Vauva syntyi maanantaina eli samana päivänä, jolloin Britannian hovi ilmoitti, että prinssi Harry ja Sussexin herttuatar Meghan odottavat ensimmäistä lastaan.

Pippa Middleton tuli tunnetuksi, kun hän toimi sisarensa kaasona Williamin ja Katen häissä vuonna 2011. Erityisesti brittimedia on seurannut myös häntä tiiviisti sen jälkeen.

Lue myös:

Harryn ja Meghanin vauvauutinen huomioitiin Australiassa – tuleva vauva sai jo ensimmäisen lahjankin

Kuninkaallinen raskaus nousi etusivun uutiseksi Australiassa – Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat lahjaksi lelukengurun syntyvälle lapselleen

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat vauvaa

Britanniassa juhlittiin prinsessa Eugenien häitä – katso video hääseremoniasta Windsorissa

Suosittelemme sinulle