Hyppää sisältöön

Urheiluasiantuntijat ihastelivat Kimi Räikkösen suoritusta: ”Hän auttoi välillä Vetteliä, mutta voitti silti”

Urheiluasiantuntijat Bror-Erik Wallenius, Tero Tiitu ja Sini Forsblom hehkuttivat Ylen aamu-tv:n Jälkihiessä Kimi Räikkösen USA:n GP:n voittoa.

Jälkihiki
Jälkihiki
Jonne Niemeläinen

39-vuotiaan Kimi Räikkösen Yhdysvaltojen GP:n voitto oli Jälkihien ykkösaihe. Räikkönen palasi voittokantaan F1-sarjassa 113 osakilpailun odotuksen jälkeen.

– Kimi myös auttoi kisan aikana tallitoveriansa, mutta voitti silti. Se oli omalla ajamisella ansaittu voitto, Tero Tiitu hehkutti Räikkösen suoritusta.

Katso koko lähetys klikkaamalla jutun kuvaa. Lähetyksessä puhuttiin myös muun muassa jalkapallosta ja hevosurheilusta.

Lue myös:

Räikkösen voiton jälkeen riemu repesi Ferrarilla, Jäämies oli oma itsensä – ”Vaimoni ja lapset ovat varmasti iloisia, vaikka lapset luultavasti nukahtivat kesken kisan”

Kommentti: Michael Schumacherin todella hurjan ennätyksen rikkominen kertoo siitä, miksi Kimi Räikkönen on yhdelläkin mestaruudella F1-legenda

Hamilton vitsaili voittoon ajaneen Räikkösen iästä: "Suomalainen veri on hyvää"

Epäonninen Bottas on ainoa kärkitallin kuljettaja, joka ei ole yltänyt tällä kaudella voittoon – pohti kisan jälkeen tallimääräyksen takia menettämiään sekunteja

Kimi Räikkönen antoi voiton hetkellä muistutuksen siitä, mikä kuljettajalle on oikeasti tärkeää – viileä suomalainen sivalsi arvostelijoita

Ferrarin tallipäällikkö peitteli liikutustaan Räikkösen voitosta todella harvinaisella tavalla: ”Minulla ei ole koskaan näitä päässäni”

Räikkösen voitto sai tallitoveri Vettelin todella ristiriitaisiin tunnelmiin: ”Olisi pitänyt olla parempi päivä”

Ällistyttävän kilpailun ajanut Räikkönen otti voiton vastaan tyynesti, mutta myhäillen – "Olen paljon iloisempi kuin toiseksi sijoittuessani"

113 kisan pitkä odotus on ohi! Kimi Räikkönen voitti Yhdysvaltojen GP:n todellisessa F1-klassikossa

Räikkönen voitti uskomattoman F1-kisan – näin Kimin pitkä odotus päättyi Yhdysvaltojen GP:ssä

Suosittelemme sinulle