Hyppää sisältöön

Katso suorana Ylen aamu-tv:n Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset – esiintyjänä Waltteri Torikka

Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräys alkaa tänään. Ylen aamu-tv tekee lähetystään keräyksen avajaisista Helsingin rautatieasemalta klo 6.25-8.50 välisenä aikana.

Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset Helsingin rautatieasemalla – esiintyjänä Waltteri Torikka
Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset Helsingin rautatieasemalla – esiintyjänä Waltteri Torikka
Anne Pirskanen

Avajaislähetyksessä puhutaan suomalaisten vähävaraisten perheiden tilanteesta ja keinoista auttaa avun tarpeessa olevia lapsiperheitä. Haastattelussa on muun muassa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) kello 7.44 alkavassa osuudessa.

Avajaisissa Helsingin rautatieasemalla esiintyy oopperalaulaja Waltteri Torikka kello 7.12-8.44 välisenä aikana useamman kerran. Lähetyksessä vieraillaan myös Tampereella, Rovaniemellä ja Kuopiossa tapaamassa vapaaehtoisia, jotka työskentelevät vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseksi ja ovat mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Kansallisteatterin näyttelijät Katariina Kaitue ja Juha Varis lukevat ääneen keräyksessä aikaisempina vuosina apua saaneiden koskettavia palautteita klo 8.44.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään jo 22. kerran. Tavoitteena on kerätä jouluaattoon mennessä noin 2 miljoonaa euroa. Lahjoitetuilla varoilla hankitaan 28 000 lahjakorttia, joilla vähävaraiset tai muuten vaikeassa tilanteessa olevat lapsiperheet voivat ostaa ruokatarvikkeita jouluksi.

Lisätietoja keräyksestä ja lahjoittamisesta sivulta www.hyvajoulumieli.fi (siirryt toiseen palveluun)

Suosittelemme sinulle