Hyppää sisältöön

Kannusta, kiitä, kritisoi tai kysy! Urheilustudiossa myös yleisö pääsee ääneen – näin osallistut lähetyksiin Whatsappissa

Ilman yleisöä on tylsä urheilla! Siksi aivan kuten urheilukatsomossa kuuluukin, pääsevät Urheilustudiossa myös katsojat ääneen – Whatsappilla numerossa 044 421 4530.

Urheilustudion logo
Yle Urheilu

Yle Urheilun viikonloppujen Urheilustudiossa myös katsojien ääni kuuluu. Urheilustudion Whatsappiin numerossa 044 421 4530 voit lähettää kannustushuudot, mitalitanssit, pettymyksen kuohut, terveiset studioon tai vaikkapa valmennusvinkit urheilijoille. Ihan mitä vaan!

Vai jäiko jokin asia vaivaamaan mieltä? Whatsappilla voit myös kysyä asiantuntijoiltamme, me kaivamme sinulle vastauksen.

Whatsapp on pikaviestipalvelu, jonka voit ladata omalle älylaitteellesi laitevalmistajan sovelluskaupasta, esimerkiksi iPhonelle Apple Storesta (siirryt toiseen palveluun)tai Android-laitteille Googlen Play-kaupasta (siirryt toiseen palveluun).

Osallistu Urheilustudion lähetyksiin viestein, ääniviestein, kuvin tai videoin Whatsappilla numerossa 044 421 4530.

Urheilustudio on talvilajien etkot, kilpailut ja jatkot. Urheilustudiossa avataan maailmancupkisojen syitä ja seurauksia, taustoitetaan ja käsitellään kansaa puhuttavia ilmiöitä. Luvassa on tarinoita, tunnetta ja tiukkaa analyysiä.

Kaikki lähetystiedot löydät osoitteesta yle.fi/urheiluareena tai lataamalla Areena-sovelluksen.

Suosittelemme sinulle