Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Moses Jokerien tehopakkaus – Lokomotiv-pukari teloi Jenseniä, löi tuomaria ja tuuletti voittajan elkein

Jokerit päihitti jääkiekon KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlin vieraissa maalein 3-0. Katso kuvaa klikkaamalla ottelun maalit ja kotijoukkueen pelaajan törkytemppu. Kuvalähde: Viasat

Moses Jokerien tehomies – Lokomotiv-pukari teloi Jenseniä, löi tuomaria ja tuuletti voittajan elkein
Timo Uusitalo
Avaa Yle-sovelluksessa

Steve Moses teki kaksi maalia ja Jesse Joensuu yhden helsinkiläisille. Loistavasti torjuneelle Janis Kalninsille nollapeli oli kauden kolmas.

– Tämä oli yksi parhaita pelisuorituksiamme tällä kaudella. Pitää olla tyytyväinen. Selvitimme alun ja pelasimme tosi hyvää alivoimaa. Sitouduimme koko joukkueena erinomaisesti ja tähän päälle pitää mainita vielä Janis, joka oli paras pelaajamme. Kaikki olivat hyviä tänään, Joensuu totesi seuransa tiedotteessa.

– Lokomotiv aloitti hyvin ja oli aggressiivinen. He heittivät paljon kiekkoja maalille, mutta mielestäni olimme varmoja ja organisoituja omalla alueellamme. Pidimme heidät ulkopuolella varsinkin, kun heidän puolustajansa saivat kiekon. Ei ollut kovin vaikea torjua siniviivavetoja, Kalnins mietti.

Ottelun kolmannessa erässä Lokomotivin Artur Kajumov sortui törkytemppuihin ja passitettiin aiheestakin suihkuun. Jokerit päättää kolmen ottelun vieraskiertueensa sunnuntaina Severstalia vastaan.

Lokomotiv - Jokerit 0-3 (0-1,0-2,0-0)

19.12 0-1 Moses
21.30 0-2 Joensuu (O'Neill)
30.46 0-3 Moses (Lööv,Vesalainen) yv

Lokomotiv: Artur Kajumov 5+20+20 min

Maalivahdit:
Ilja Konovalov 23/26 torjuntaa
Janis Kalnins 36/36 torjuntaa

Juttuun lisätty pelaajakommentit klo 22.49

Suosittelemme