Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Jokerit vaisuna – tähtisikermä Pietarin SKA ei antanut armoa

Pietarin SKA oli liian kova pala Helsingin Jokereille jääkiekkoliiga KHL:ssä perjantaina.

SKA vs Jokerit
SKA vs Jokerit Kuva: Jokerit / Mikko Taipale
STT–Yle
Avaa Yle-sovelluksessa

SKA rökitti Jokerit kotihallissaan maalein 5-2. Tappio oli Jokereille kolmas putkeen, ja ne kaikki ovat tulleet vieraskaukaloista.

SKA:ta vastaan Jokerien maaleista vastasivat Antti Pihlström ja Steve Moses. Kotijoukkueelta Nail Jakupov naulasi kaksi osumaa.

Toisessa erässä Jokereilla oli oma etsikkoaika, mutta hallinta ei tuottanut osumia maalin tappioasemassa. Puolustaja Alex Grant osui ylärimaan ja kauden tehopelaaja Sakari Manninen epäonnistui läpiajossa.

– Kyllä tästä pelistä jäi sellainen olo, että tulos ei koko kuvaa kerro. Pelasimme hyvän ottelun ja pystyimme hallitsemaan SKA:ta vastaan vieraskaukalossa peliä, Pihlström totesi seuran tiedotteessa.

Neljännestä sijasta Jokereiden kanssa taistellut Dynamo Moskova hävisi oman ottelunsa kotikaukalossa jatkoajalla maalein 2–3 Sotshia vastaan. Se tarkoittaa sitä, että Jokerit varmisti kotiedun ja saa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan Juuso Hietasen ja Miika Koiviston edustaman Dynamo Moskovan.

Jokereilla on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua, ja ne kaikki joukkue pelaa kotikaukalossaan. Ensi maanantaina Jokerit kohtaa Moskovan Spartakin.

SKA Pietari - Jokerit 5-2 (2-1,0-0,3-1)

08.34 1-0 Jakupov (Gusev,Belov) yv
08.54 2-0 Karpov
17.00 2-1 Pihlström (Platt,Anttila)
44.51 3-1 Gusev (Maltsev,Barabanov)
48.22 4-1 Jakupov (Zubarev,V.Tikhonov)
54.49 5-1 Hersley (Belov,Datsjuk) yv
58.08 5-2 Moses (Grant,Jormakka) yv

Maalivahdit
Magnus Hellberg 31/33 toruntaa
Janis Kalnins 25/30 torjuntaa

Yleisöä: 12 383

Suosittelemme