Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Käyhän se näinkin! Jessica Diggins hiihtää sääret ja käsivarret paljaana

Yhdysvaltojen Jessica Diggins oli valinnut tavallista kevyemmän hiihtoasun naisten 30 kilometrin kilpailuun. Katso video Digginsin tyylistä kuvaa klikkaamalla.

Käyhän se näinkin – Jessica Diggins hiihtää "kesäasussa" sääret paljaana
Joska Saarinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Hiihdon MM-kisat on käyty tänä vuonna lämpimissä oloissa. Lämpötila Seefeldissä on ollut poikkeuksetta plussan puolella, mikä on johtanut persoonallisiin kisa-asuihin.

Normaalit hiihtoasut on suunniteltu pakkaskeliin, joten osa MM-kisojen hiihtäjistä on katsonut parhaaksi vähentää vaatteita. Yksi esimerkki tästä nähdään käynnissä olevalla naisten 30 kilometrin kisassa, kun Jessica Diggins hiihtää kesäisessä asussa.

Mitalitaistelussa oleva Diggins hiihtää kilpailussa sääret ja käsivarret paljaana. Muilla kärkiryhmän hiihtäjillä on pitkälahkeiset housut, mutta esimerkiksi Suomen Krista Pärmäkoskikin hiihtää käsivarret paljaana.

Persoonallisia pukeutumisratkaisuja nähtiin myös esimerkiksi keskiviikkona miesten 15 kilometrin kisassa. Silloin brittihiihtäjät Andrew Young ja Andrew Musgrave hiihtivät ilman paitaa, pelkkä numeroliivi yläkroppansa peittona.

Lue myös:

Harvinainen näky hiihtokilpailuissa – brittihiihtäjä kilpaili pelkässä numeroliivissä Seefeldin auringossa

Suomen mäkijoukkue 11:s, viides sija yhdistetyssä, Pärmäkoski simahti – Yle seurasi kisapäivää hetki hetkeltä

Ottaako Suomen miesten viestijoukkue yllätysmitalin? Katso päivän suomalaiset ja lähetystiedot

Suosittelemme sinulle