Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 4 vuotta vanha

Joel Pohjanpalon kaudelle sinetti – pitkään sivussa pitänyt nilkkavamma piinaa edelleen

Suomalaishyökkääjän toipumisajasta ei ole vielä tietoa.

Joel Pohjanpalo
Kuva: AOP
Hinni Hirvonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapalloilija Joel Pohjanpalon kausi on ohi, kertoo suomalaisen seurajoukkue Bayer Leverkusen verkkosivuillaan.

Pohjanpalo kärsii edelleen nilkkavaivasta. Seuran lääkärin mukaan kova kipu on osa nilkan talisluun toipumista, mutta vaatii pitkän tauon joukkueen harjoituksista. Toipumisajasta ei vielä ole tietoa.

Suomalaishyökkääjä on etsinyt mystiseen nilkkavammaan apua useilta eri lääkäreiltä.

Pitkä piina näytti jo päättyvän maaliskuussa, kun Pohjanpalo pääsi vihdoin harjoittelemaan seurajoukkueensa kanssa. Hyvin sujuneiden harjoitusten jälkeen Pohjanpalo pelasi loppuminuutit harjoitusottelussa Ajaxia vastaan vuoden tauon jälkeen. Samalla suomalaishyökkääjä elätteli toiveita kesäkuun maajoukkuepeleistä.

Pohjanpalolla on sopimus Leverkusenin kanssa vuoteen 2022 saakka.

Lue myös:

Synkkyydestä noussut Joel Pohjanpalo on palaamassa pelikentille 12-vuotiaan innolla – Huuhkajien edustaminen kesäkuussa näyttää nyt realistiselta

Vaikeasta vammasta pitkään kärsinyt Joel Pohjanpalo palasi pelikentille Bayer Leverkusenin harjoitusottelussa – "On vielä aikaista"

Joel Pohjanpalo on vieraillut kuudella eri spesialistilla ympäri maailmaa, mutta paluu kentille on täysi mysteeri: ”En uskalla luvata mitään”

Joel Pohjanpalo on toipumassa vammasta, jota hänen mukaansa ei ole koskaan aiemmin ollut kenelläkään – "Jos se ei tule kuntoon, se yleensä tarkoittaa sitä, että palloa ei potkita enää koskaan"

Suosittelemme