Hyppää sisältöön

Mikkeliläinen Maajussille morsian -sarjassa mukana oleva Sari Lappalainen: "Ei siellä tarvitse olla kuin yksi kirje"

Kesäkukkatilan yrittäjä kertoo saaneensa jonkin verran yhteydenottoja myös muuta kautta.

Sari Lappalainen autossa.
Sari Lappalainen Kuva: Vilma Ruokoski / Yle Mikkeli
Vilma Ruokoski

Tulevalla tuotantokaudella televisiossa Maajussille morsian -sarjassa nähdään Mikkelin Korpikoskelta kesäkukkatilan yrittäjä Sari Lappalainen.

Nyt ohjelmassa on käynnissä kirjevaihe, jossa ihmiset voivat kirjoittaa yhteydenottonsa ohjelmassa esitellyille kahdeksalle sinkulle. Lappalainen on sinkkumaajussien ainoa nainen. Jännitysmomenttina on, kuinka paljon postia tulee.

– Ei siellä tarvitse olla kuin yksi kirje. Minä olen tyytyväinen siihen, Lappalainen sanoo.

Hän kertoo saaneensa jonkin verran yhteydenottoja miehiltä jo muuta kautta, mutta kesken ohjelmanteon sinkkuja ei auta tavoitella kiertoteitse.

– Kaikki pitää ohjata kirjoittamaan kirje sinne Maikkarille, Lappalainen sanoo.

Perinteiset kirjeet eivät enää ehdi perille, mutta sähköisiä kirjeitä voi lähettää ohjelmaan ensi maanantaihin saakka.

Lappalaisen etsinnässä on reipas ja myönteinen mies, joka ei välitä vaikka koti ei aina olisi ihan tip top. Hänen vastauksensa kysymykseen siitä, mikä kiinnittää miehessä huomion, on klassinen.

– Kyllä ne on ne silmät. Saa olla minkä näköinen, kokoinen ja millainen tahansa, mutta silmistä näkee, onko ihminen oikea ja aito vai feikkaako.

Lappalaisen tilalla on kasvihuoneiden lisäksi parikymmentä eläintä eli hevosia, kaksi aasia, minipossukaksikko, kuusi kanaa, pari kukkoa ja kaksi koiraa.

Suosittelemme sinulle